Mitriţă, OUT de la naţională? Prima reacţie după ce s-a anunţat că "Piticul atomic" nu va mai fi convocat în mandatul lui Contra: "Vă pot spune asta!". Ce s-a întâmplat

28 mar 2019 9832 afişări Nationala
Mitriţă, OUT de la naţională? Prima reacţie după ce s-a anunţat că "Piticul atomic" nu va mai fi convocat în mandatul lui Contra: "Vă pot spune asta!". Ce s-a întâmplat

Ionel Gane, secundul lui Cosmin Contra la naţionala României, a oferit explicaţii legate de "cazul Mitriţă", care a fost lăsat de "Guriţă" în afara lotului la meciul cu Insulele Feroe (4-1), după ce a făcut 45 de minute slabe contra Suediei, la Stockholm (1-2). "Jerry" Gane a dezminţit zvonurile conform cărora Mitriţă nu va fi mai convocat sub tricolor cât timp va fi Conra selecţioner.

Mitriţă l-ar fi înjurat pe Ionel Gane în timp meciului cu Suedia, scrie DigiSport, însă secundul lui Contra a negat acest lucru: "Am auzit şi vreau să vă spun că nu e adevărat. Vă pot spune că singurul care dă indicaţii e Cosmin şi nu a existat un conflict de genul acesta între un jucător şi cei din staff. Acest conflict e exagerat, dar nu au existat injurii. Nu a fost nicio reacţie din partea lui, să înjure sau ceva... Au fost discuţii. A fost schimbarea, a acceptat-o. I-a spus Cosmin că e o schimbare tactică şi el nu a spus nimic. Eram acolo. Toţi am fost prezenţi şi nu a existat un astfel de conflict.

Cosmin a avut o discuţie cu el despre ce vrea de la el pe viitor, dar niciodată nu am spus eu sau Cosmin că nu va mai fi convocat. A fost o reacţie pe care el nu a înţeles-o, nu a ajuns la maturitatea necesară, nu din cauza lui am pierdut meciul cu Suedia. El nu a avut o implicare, după meci, cum au avut-o ceilalţi jucători"
, a spus Gane, joi seara, la DigiSport.

Mitriţă a jucat doar 45 de minute în dubla pe care naţionala României a disputat-o contra Suediei (1-2, la Stockholm) şi Insulelor Feroe (4-1). Atacantul de la New York City a urmărit meciul cu Feroe, de la Cluj. După ce a ajuns în SUA, înapoi la New York, Alex Mitriţă a reacţionat printr-o postare pe Instagram: "Răutatea voastră nu ma doboară, mă face mai puternic!", a scris "Piticul atomic".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.