România – Malta 1-0. Tricolorii câștigă chinuit pe „Ilie Oană”. Așa arată clasamentul Grupei F

România - Malta 1-0. Tricolorii câștigă chinuit pe
  • Publicat:
  • Actualizat:

România – Malta 1-0 (Pușcaș 47)

Echipele de start:

  • România: Tătărușanu – Chipciu, Ad. Rus, Chiricheș, Fl. Ștefan – Cicâldău, R. Marin (Stanciu 58), Bordeianu – I. Hagi (Grozav 72) – Fl. Andone, G. Pușcaș (Keșeru 76)
  • Rezerve: I. Radu, Niță, R. Benzar, Toșca, Nedelcearu, Grozav, Keșeru, Păun, P. Anton, Deac, Maxim
  • Malta: Bonello – Borg, Agius, Z. Muscat – Corbolan, Vella (Grech 83), R. Muscat, Gambin (Zerefa 81), Mbong – J. Farrugia, Nwoko (Effong 72)
  • Rezerve: Hogg, Haber, Micallef, Apap, Grech, Fenech, Xuereb, Effiong, Muscat, Zerafa, Pisani, Caruana

Minutul 90+4: Final de meci pe „Ilie Oană”! Tricolorii câștigă chinuit în fața Maltei, 1-0. Așa arată clasamentul înainte de Suedia – Norvegia și Spania – Insulele Feroe.

CLASAMENTUL GRUPEI F:

  • 1. Spania 15p
  • 2. Suedia 10p
  • 3. România 10p
  • 4. Norvegia 8p
  • 5. Malta 3p
  • 6. Insulele Feroe 0p

Minutul 90: Partida este prelungită cu patru minute!


Minutul 88: Maltezii au înscris, dar golul este anulat pentru ofsaid! Oaspeții s-au jucat cu defensiva lui Cosmin Contra, dar tricolorii rămân în avantaj.


Minutul 73: Ocaziile întârzie să apară la poarta lui Bonello! Tricolorii par că se adăpostesc la „umbra” rezultatului de 1-0 și nu aleargă după golul care ar putea încheie socotelile pe „Ilie Oană”. Cosmin Contra îl trimite în teren pe Gicu Grozav în locul lui Ianis Hagi.


Minutul 58: Intră Stanciu! Răzvan Marin iese după o ultimă acțiune, încheiată cu un șut ratat al lui George Pușcaș. Mijlocașul lui Ajax Amsterdam a înscris în prima repriză, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.


Minutul 47: GOOOOOL România! Ianis Hagi centrează în careu din corner, Pușcaș „evadează” din marcajul maltezilor, reia cu capul și trimite mingea în plasa porții adverse. Început perfect de repriză pentru tricolori.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+1: Bordeianu trage peste poartă de la distanță și prima repriză se încheie! Suntem la egalitate cu Malta, 0-0.


Minutul 28: Ocazie monumentală a maltezilor! Corbolan intră în careu, este complet singur dar trage slab, în Tătărușanu, care se poziționează perfect și îi salvează pe tricolori.


Minutul 27: Ianis Hagi își încearcă norocul cu un șut puternic, dar Bonello respinge din nou! Mingea putea ajunge la Pușcaș, dar portarul Maltei trimite rapid în corner. La scurt timp a venit o nouă ocazie a tricolorilor, tot prin Pușcaș, care a trimis cu capul puțin pe lângă poarta adversă.


Minutul 20: Fanii români, avertizați de crainicul stadionului! Scandările împotriva ungurilor ne pot aduce o suspendare pentru meciurile de pe teren propriu cu Suedia și Norvegia, decisive pentru calificarea la Campionatul European.


Minutul 14: Andoneee!!! Noul atacant al lui Galatasaray scapă spre poarta adversă, trage puternic dar Bonello este atent și respinge în corner.


Minutul 11: Răzvan Marin înscris, dar golul este anulat pe motiv de ofsaid! Pușcaș intră în careu, lasă mingea pentru Andone care trimite în centru către mijlocașul lui Ajax Amsterdam, aflat în afara jocului.


Minutul 1: Fluier de start la Ploiești! Cosmin Contra începe partida cu trei debutanți și cinci jucători care au făcut parte din lotul României U21 la Campionatul European din această vară, găzduit de Italia și San Marino.


18:55 Ne pregătim de startul partidei! Aproximativ 10.000 de suporteri sunt prezenți pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.


18:32 Malta, fără fani la Ploiești? În sectorul pentru fanii oaspeți și-au făcut apariția câțiva suporteri români, semn că elevii lui Ray Farrugia nu se vor bucura de suporterul fanior în această seară.

FOTO: Alexandru Stănilă / ProSport.


18:21 Așa arată arena „Ilie Oană” din Ploiești, cu mai puțin de 40 de minute înainte de startul partidei! Sâmbătă, FRF a anunțat că mai sunt disponibile aproximativ 2.000 de bilete pentru partida cu Malta, din cele 13.500 puse în vânzare.


18:05 La această partidă va asista și una dintre grupele de juniori ale divizionarei secunde Csikszereda Miercurea Ciuc.

FOTO: Alexandru Stănilă / ProSport.


18:00 Fanii tricolori au luat cu asalt arena din Ploiești! S-au format deja cozi la casele de bilete ale stadionului „Ilie Oană”, dar și la fan-shop-urile amplasate de FRF.

FOTO: Alexandru Stănilă / ProSport


17:45 Avem echipele de start! Ionuț Radu nu va debuta pentru prima reprezentativă a echipei naționale nici de această dată, Ciprian Tătărușanu fiind, din nou, preferat de Cosmin Contra. Trei debutanți și-au făcut loc în primul „11”: Adrian Rus, Florin Ștefan și Mihai Bordeianu.


16:31 Selecționerul Maltei, Ray Farrugia (63 de ani), a vorbit pentru ProSport despre meciul cu România de pe „Ilie Oană”. Acesta i-a remarcat pe doi dintre ce mai promițători tineri din naționala lui Contra, George Pușcaș și Ianis Hagi: „România este o echipă foarte bine organizată, care se bazează pe forța grupului. Mi-au plăcut în mod special jucătorii tineri care au fost promovați în această campanie: George Pușcaș și Ianis Hagi. Selecționerul Cosmin Contra mizează pe numeroși jucători tineri și asta va conta foarte mult pe viitor.

Trebuie să nu uităm că România U21 a jucat foarte bine la Campionatul European din Italia, astfel că se poate construi o echipă în jurul unor fotbaliști precum Pușcaș, Hagi sau Man. Jucătorii României au arătat excelent la acel turneu final”, a spus Farrugia, pentru ProSport.


10:00  Siteul FRF anunță că mai sunt 2.000 de bilete disponibile: „Ne așteptăm și azi la un stadion plin care să îi încurajeze pe tricolori. Au mai rămas mai puțin de 2.000 de bilete din cele aproximativ 13.500 disponibile. Acestea pot fi achiziționate de la casieria arenei „Ilie Oană”, de la ora 12:00 și până la ora fluierului de start, 19:00″.


  • Ambele echipe vin după eșecuri în etapa a cincea, România – Spania, 1-2, iar Norvegia – Malta, 2-0.
  • România și Malta s-au întâlnit și în etapa a patra a grupei F, când tricolorii au câștigat în deplasare cu scorul de 4-0.
  • Cosmin Contra îi are apți pe toți jucătorii din lot.

Cosmin Contra: „Urmează patru finale și depinde doar de noi. Orice pas greșit va însemna șanse mult mai mici de calificare, dar dacă vom câștiga toate cele patru meciuri vom merge la Campionatul European. Mi-ar plăcea să joc ca echipa Spaniei, dar trebuie să ai și jucători pentru asta. Pentru Malta, le-am transmis jucătorilor că trebuie să marcheze cât mai repede și să dăm cât mai multe goluri pentru că la final contează și golaverajul. Malta este o echipă bine organizată din punct de vedere defensiv, la primul meci ne-a făcut presing mare, doar faptul că am dat gol repede, ne-a făcut meciul mai ușor”.

Ce au spus maltezii despre meciul cu România

Selecționerul Ray Faruggia: „Venim după un meci dificil cu Norvegia și ne așteaptă altul la fel de dificil, dar diferit. Vom avea o abordare modificată, pentru că adversarul de mâine are alt stil față de cel scandinav. Voi face și modificări în echipă, avem nevoie de prospețime”.

Fundașul Steve Borg: „În meciul tur din iunie a fost 0-4, dar am avut o mare ocazie înainte de deschiderea scorului de către români. Am avut o a doua repriză bună, cu alte șanse de a înscrie. Mâine putem arăta adevărata față a echipei noastre”.

Clasamentul grupei F, după cinci runde:

    1. Spania – 15p
    2. Suedia – 10p
    3. Norvegia – 8p
    4. România – 7p
    5. Malta – 3p
    6. Insulele Feroe – 0p

Preliminarii EURO 2020: România – Malta, de la 19:00

Programul grupei F

8 septembrie 2019: Spania – Feroe (ora 16:00), România – Malta (ora 19:00), Suedia – Norvegia (ora 21:45)

12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00), Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)

15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)

15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)

18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

Lotul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Spania și Malta

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 61/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Ionuț Radu (Genoa, 0/0)

Fundași: Romario Benzar (Lecce, 15/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 54/0), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa, 4/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 36/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár, 0/0), Alin Toșca (Gazișehir Gaziantep, 16/0), Florin Ștefan (Sepsi OSK, 0/0)

Mijlocași: Alexandru Chipciu (Anderlecht, 44/6), Răzvan Marin (Ajax, 17/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 31/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 4/0) Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 0/0), Paul Anton (Krylya Sovetov, 9/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 20/4), Ianis Hagi (Genk, 5/0), Alexandru Maxim (Mainz, 36/3), Gheorghe Grozav (Kisvárda, 28/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 33/12), George Pușcaș (Reading, 8/4), Florin Andone (Brighton, 21/1)

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…