Live Blog România – Germania în Grupa A de la EURO U21 din Ungaria. Tricolorii lui Adrian Mutu au ratat calificarea | FOTO&VIDEO

Live Blog România - Germania în Grupa A de la EURO U21 din Ungaria. Tricolorii lui Adrian Mutu au ratat calificarea | FOTO&VIDEO
  • Publicat:
  • Actualizat:

România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, în ultimul meci din grupele Campionatului European din Ungaria și Slovenia.

  • ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

UPDATE, ora 20:50: Meciul dintre Olanda U21 și Ungaria U21 s-a încheiat cu scorul de 6-1, după ce Brobbey a punctat în minutul 89 și a închis jocul. În sferturi s-au calificat deci Germania U21 și Olanda U21.

UPDATE, ora 20:45: Olandezii se distrează cu maghiarii! Este 5-1 pentru Olanda U21 în fața Ungariei U21, după golul marcat de către Botman, în minutul 87.

UPDATE, ora 20:28: Olanda U21 duce scorul la 4-1 în fața Ungariei U21! Gakpo reușește dubla în minutul 70.

UPDATE, ora 20:27: Gemania U21 ratează un penalty în meciul cu România U21 și rămâne 0-0!

UPDATE, ora 20:22: Ungaria U21 reduce din diferență! Bolla marchează din penalty, în minutul 65.

UPDATE, ora 20:15: Olanda U21 duce scorul la 3-0 cu Ungaria U21, după golul marcat de către Gakpo, în minutul 58.

UPDATE, ora 20:05: Olanda U21 marchează pentru 2-0 în fața Ungariei U21, din penalty, prin Boadu. România e „condamnată” la victorie contra Germaniei.

UPDATE, ora 19:45: Olanda U21 deschide scorul în fața Ungariei U21, prin de Wit, în minutul 42, iar la acest scor (0-0 între România și Germania), tricolorii ratează calificarea în sferturile Campionatului European de tineret. Mai avem însă o repriză în care putem spera!

UPDATE, ora 19:28: Rezervele nemților și oamenii din staff aplaudă ca la concursurile de atletism la fiecare fază promițătoare a Germaniei


UPDATE, ora 19:05: Alex Mățan are prima mare șansă a partidei, dar trimite în bară

UPDATE, ORA 19:00: Începe meciul. România joacă în sistemul 4-3-3. Denis Ciobotariu are prima mare șansă a partidei

UPDATE, ora 18:55: Se cântă imnurile. Primul, imnul României.

UPDATE, ora 17:45: S-a înnorat la Budapesta, cu puțin timp înainte de startul partidei!

UPDATE, ora 17:35: Avem echipele de start!

România U21: Vlad – Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Vlădoiu – Itu, Dulca, Oaidă – Olaru, Petre, Mățan
Rezerve: Aioani, Eșanu, Boboc, Opruț, Drăgușin, Cîmpanu, Moruțan, Ciobanu, Chindriș, Popescu
Selețcioner: Adrian Mutu

Germania U21: Dahmen – Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Raum – Baku, Dorsch, Maier – Nmecha, Klimowicz, Berisha
Rezerve: Schubert, Grill, Moukoko, Burkardt, Ozcan, Ambrosius, Jakobs, Thiaw, Stach, Kruger, Leitsch, Janelt
Selecționer: Stefan Kuntz

UPDATE, ora 15.40. Adi Mutu ar putea să scoată doi fotbaliști de la FCSB din primul „11” pentru meciul cu Germania. VEZI AICI care sunt jucătorii titulari din partidele cu Olanda U21 și Ungaria U21 care nu l-au încântat de selecționer.

Adi Mutu, Olimpiu Moruțan și Darius Olaru la finalul unui meci jucat de România U21 în preliminariile EURO U21. Sursă: Mediafax Foto

 


UPFATE, ora 14.10.  Selecționerul Adi Mutu a decis să îi scoată pe jucătorii echipei naționale a României U21 la o plimbare de 15 minute în fața hotelului Marriott din Budapesta, iar aceasta a fost prima deplasare a „tricolorilor” de când au ajuns în capitala Ungariei.


UPDATE, ora 13.00. Meciul dintre România și Germania va fi arbitrat de o brigadă din Spania care îl are la centru pe Guillermo Cuadra Fernandez. Acesta va fi ajutat de către asistenții Inigo Prieto și Jose Naranjo, iar al patrulea oficial este Adam Farkas din Ungaria!

Brigada din Spania delegată la România – Germania a mai condus două meciuri de la EURO 2021: Ungaria – Germania, scor 0-3, și Rusia – Franța, scor 0-2.


UPDATE, ora 09.00. Jurcătorii echipei naționale a României U21 au primit rezultatele testelor COVID-19, iar toate sunt negative. Mai mult, selecționata de tineret a decis să revină la echipamentul galben pentru partida cu Germania U21, în timp ce nemții au ales să joace în alb.


România U21 are nevoie de un rezultat bun în al treilea meci de la EURO 2021 pentru a prinde fazele eliminatorii care încep în luna mai, iar „tricolorii” lui Adi Mutu speră la cel puțin o remiză cu Germania U21.

Live Blog România – Germania în Grupa A de la EURO U21 din Ungaria

Partida dintre România U21 cu Germania U21 din Grupa A de la EURO 2021 se poate vedea la TV pe TVR 1, Live Video Online pe www.prosport.ro și este transmisă și de Radio România Actualități.

Duelul dintre cele două selecționate de tineret se joacă pe Bozsik Arena, noul stadion al lui Honved care a fost construit în perioada 2019 – 2021 și care a costat 40 de milioane de euro. Arena pe care „tricolorii” mici vor juca calificarea în fazele eliminatorii de la EURO 2021 are 8.200 de locuri, 408 fiind la zona VIP, 438 de locuri de parcare, un restaurant, iar tribuna oficială are trei etaje.

Adi Mutu nu se va putea baza pe serviciile lui Marius Marin, căpitanul echipei naționale a României la duelul cu Germania U21, toate acestea deoarece fotbalistul lui Pisa are două cartonașe galbene și este suspendat. Pe lista selecționerului la ultimul meci din Grupa A nu se afla nici George Ganea, fotbalist care este și el suspendat.

Echipele probabile pentru România – Germania:

  • România U21: Vlad – Haruţ, Ciobotariu, Paşcanu, Boboc – Olaru, Dulca, Ciobanu – Măţan, Petre, Moruţan
  • Selecţioner: Adrian Mutu
  • Germania U21: Dahmen – Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Jakobs – Dorsch, Maier – Baku, Ozcan, Berisha – Nmecha
  • Selecţioner: Stefan Kuntz

Lotul Germaniei U21:

  • Portari: Finn Dahmen (FSV Mainz), Lennart Grill (Bayer Leverkusen), Markus Schubert (Eintracht Frankfurt)
  • Fundași: Stephan Ambrosius (Hamburg), Ridle Baku (VfL Wolfsburg), Ismail Jakobs (1. FC Köln), Maxim Leitsch (VfL Bochum), Amos Pieper (Arminia Bielefeld), David Raum (Greuther Fürth), Nico Schlotterbeck (Union Berlin), Malick Thiaw (Schalke 04), Josha Vagnoman (Hamburger SV)
  • Mijlocași: Mergim Berisha (RB Salzburg), Jonathan Burkardt (FSV Mainz 05), Niklas Dorsch (KAA Gent), Vitaly Janelt (FC Brentford), Mateo Klimowicz (VfB Stuttgart), Florian Krüger (Erzgebirge Aue), Arne Maier (Arminia Bielefeld).
  • Atacanți: Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund), Lukas Nmecha (RSC Anderlecht), Salih Özcan (FC Köln), Anton Stach (Greuther Furth).

Lotul României U21:

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)
  • Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)
  • Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj).

Grupele de la EURO 2021:

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Țările de Jos
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția
Alin Grigore / Autor
Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. În urma studiilor superioare ... citește mai mult
Andrei Trifan / Autor
Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani. A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea ... citește mai mult
Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui Tottenham
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui…
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Lovitură pentru cei care vor să cumpere mașini SECOND-HAND. Ce s-a discutat în spatele ușilor închise
Lovitură pentru cei care vor să cumpere mașini SECOND-HAND. Ce s-a discutat în spatele ușilor închise
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…