LIVE BLOG: România – Austria, în Liga Națiunilor | UPDATE: „Tricolorii” au ieșit la încălzire

LIVE BLOG: România – Austria, în Liga Națiunilor | UPDATE: „Tricolorii” au ieșit la încălzire
  • Publicat:
  • Actualizat:

România întâlnește Austria în etapa a patra din Liga Națiunilor, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV, iar toate detaliile despre naționala lui Mirel Rădoi vor fi pe ProSport.ro.

UPDATE, 14 octombrie, 21:00: Jucătorii lui Mirel Rădoi au ieșit la încălzire pe gazonul Stadionului „Ilie Oană” din Ploiești.

UPDATE, 14 octombrie, 19:50: FRF a publicat imagini cu vestiarul naționalei României, în imagini putând fi văzute tricorile pe care le vor purta jucătorii noștri în duelul de la Ploiești.

România – Austria, ora 21:45

Imagini din vestiarul tricolorilor înainte de România – Austria, ora 21:45, în direct la PRO TV și Radio România Actualități???????? ? bit.ly/Peluza-Tricolora

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Miercuri, 14 octombrie 2020

UPDATE, 14 octombrie, ora 17:10: Stadionul „Ilie Oană” îi poate purta noroc echipei naționale condusă de către selecționerul Mirel Rădoi. România nu a pierdut niciun meci la Ploiești.

„O însemnătate aparte străbate istoria și pentru tricolorii seniori! Aici, la Ploiești, naționala nu a pierdut vreodată, deși a disputat 10 partide, amicale și oficiale, începând din 1966! România a obținut 8 victorii și 2 remize, întâlnind, ce-i drept, mai mereu reprezentative considerate inferioare valoric, precum Molova, Finlanda, Luxemburg, Lituania sau Malta”, se arată pe site-ul oficial al FRF.


UPDATE, 14 octombrie, ora 15.10. Echipa națională a Austriei a efectuat azi, în ziua meciului cu România, un antrenament pe stadionul din comuna Păulești, Prahova. Austriecii au cerut permisiunea să se antreneze pe stadionul comunei cu mai puțin de 6.000 de locuitori, toate acestea deoarece delegația a fost cazată la un hotel din apropiere.

Astfel, starul lui Bayern Munchen, David Alaba, s-a pregătit pe același stadion unde au evoluat echipe precum Tinerețea Izvoarele, CS Mănești Coada Izvorului, Teleajănul Vălenii de Munte sau AFC Bănești- Urleta.


UPDATE, 14 octombrie, ora 14.10. Cele două selecționate s-au hotărât asupra echipamentelor pentru partida din această seară. Astfel, echipa națională a României joacă în galben, iar Austria a ales negru.


UPDATE, 14 octombrie, ora 12.55. Pe timpul încălzirii jucătorilor dinaintea partidei România – Austria, pe tabela de marcaj a stadionului „Ilie Oană” va rula un colaj video cu cele mai frumoase mesaje trimise „tricolorilor” de către suporterii echipei naționale.


UPDATE, 14 octombrie, ora 10.30. Vivi Răchită a vorbit pentru ProSport LIVE despre meciul România – Austria, iar acesta le dă speranțe „tricolorilor”. „Ținând cont că avem un ascendent moral asupra lor și că am putut să câștigăm în Austria. Eu cred că această competiție este pe plan secund pentru ei. Dimineață am fost pe gazon și este perfect, chiar dacă austriecii au făcut un antrenament pe el. Sperăm să nu mai plouă până diseară”.


UPDATE, 14 octombrie, ora 09.30. După ce a fost eliminată de Islanda de la barajul pentru EURO și a fost umilită de Norvegia, scor 4-0, echipa națională a României pleacă cu a doua șansă și la partida cu Austria. „Tricolorii” au coat 4.33 să câștige partida de pe „Ilie Oană”, iar Austria 2.00.


UPDATE, 14 octombrie, ora 08.30. Echipa națională a României primește vizita Austriei în Liga Națiunilor, pe stadionul „Ilie Oană”, iar suprafața de joc a arenei din Ploiești arată foarte bine înaintea partidei, toate acestea după ce acolo nu s-a mai jucat niciun meci din 26 septembrie.

Sursă foto: frf.ro

UPDATE 18:00: Echipa națională de fotbal a României se implică într-o campanie umanitară lansată de către motocicliștii din asociația Free Riders. Nicolae Dică le-a oferit acestora un tricoul al României cu toate semnăturile jucătorilor, în scopuri caritabile.

VIDEO: Mesajul lui Nicolae Dică


UPDATE 17:00: Franco Foda (54 de ani), selecționerul echipei naționale de fotbal a Austriei, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu România, din Liga Națiunilor, și s-a arătat încrezător. Acesta a explicat că știe la ce să se aștepte din partea naționalei lui Mirel Rădoi.

Toate declarațiile AICI:


UPDATE 16:30: România nu se va putea baza nici la acest meci pe Dragoș Grigore și a intervenit o nouă indiponibilitate: Sergiu Hanca a acuzat și el probleme musculare. Cei doi au părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, în cursul zilei de marți.

„Sergiu Hanca suferă de o leziune musculară la nivelul coapsei drepte, apărută în urma antrenamentului oficial dinaintea meciului din Norvegia, în vreme ce Dragoș Grigore are o contractură musculară la nivelul gambei stângi cu risc ridicat de a degenera într-o leziune musculară. Cei doi tricolori au părăsit în această după-amiază cantonamentul României de la Mogoșoaia”, informează site-ul FRF.ro.


Echipa națională a României a ratat calificarea la Campionatul European, după înfrângerea cu Islanda, scor 1-2, iar la câteva zile distanță a pierdut drastic în Norvegia, scor 0-4, în Liga Națiunilor. După aceste două eșecuri, România lui Mirel Rădoi se pregătește pentru o nouă întâlnire cu Austria.

În tur, echipa națională a impresionat și a câștigat cu scorul de 3-2 în fața reprezentativei Austriei, în Liga Națiunilor. De această dată, însă, speranțele nu mai sunt atât de mari, iar selecționerul s-a arătat mai pesimist decât oricând, după înfrângerea categorică din Norvegia.

România – Austria, în Liga Națiunilor

ECHIPELE PROBABILE:

România: Tătărușanu – Manea, Burcă, Tocșca, Camora- Stanciu, Crețu, Maxim- Iancu, Alibec, Mitriță

Austria: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Ranftl, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner – Gregoritsch, Schlager

VIDEO: Conferința de presă premergătoare meciului România – Austria

Clasamentul Grupei 1, din Liga B

1. Austria 6p.
2. Novergia 6p.
3. România 4p.
4. Irlanda de Nord 1p.

Programul României în Liga Națiunilor

  • Vineri, 4 septembrie: Norvegia – Austria 1-2 (Haaland 67′ / Gregoritsch 36′, Sabitzer 55′-pen.), România – Irlanda de Nord 1-1 (Puşcaş 26′ / Whyte 87′)
  • Luni, 7 septembrie: Austria – România 2-3 (Baumgartner 18′, Onisiwo 82′ / Alibec 4′, Grigore 52′, Maxim 71′), Irlanda de Nord – Norvegia 1-5 (McNair 7′ / Elyounoussi 3′, Haaland 8′, 59′, Sørloth 20′, 48′)
  • Duminică, 11 octombrie: Norvegia – România 4-0 (Haaland 13′, 64′, 74′, Sørloth 39′), Irlanda de Nord – Austria 0-1 (ora 21:45)
  • Miercuri, 14 octombrie: Norvegia – Irlanda de Nord, România – Austria (ora 21:45)

Declarația lui Mirel Rădoi, după Norvegia – România 4-0

„O să-mi pun cenușă în cap. Îmi este foarte rușine de rușinea dumneavoastră și de rușinea colegilor de aici, de cei care au văzut această partidă și de felul cum ne-am prezentat, din toate punctele de vedere. Putem să vorbim oricât despre tehnică și tactică… În seara asta, un popor întreg a trăit o umilință”, a fost reacția lui Mirel Rădoi.

Andreea Visu / Autor
Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat ... citește mai mult
Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult
Răzvan Bucur / Redactor
Editor la ProSport.ro din 2019. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu 7 ani de experiență în presa online la publicații precum Realitatea, Libertatea și Mediafax. citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului…
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte?…
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați. Filmul exploziei care a…
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape…
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât veţi da înapoi pe lună
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât…
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din…