Live Blog Islanda – România în barajul pentru EURO 2020. Cele mai noi informații despre partida de la Reykjavik. UPDATE | Tricolorii au salutat românii adunați la stadionul din Reykjavik, după eșecul din meciul cu Islanda

Live Blog Islanda - România în barajul pentru EURO 2020. Cele mai noi informații despre partida de la Reykjavik. UPDATE | Tricolorii au salutat românii adunați la stadionul din Reykjavik, după eșecul din meciul cu Islanda
  • Publicat:
  • Actualizat:

Duelul dintre Islanda și România s-a desfășurat la Reykjavik, pe stadionul Laugardalsvollur, în semifinalele barajului pentru EURO 2020, de la ora 21.45, iar toate informațiile importante sunt LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

Islanda – România Live Video Online în barajul pentru EURO 2020. Vezi meciul aici

Islanda – România Live Stream Online în barajul pentru EURO 2020. Vezi meciul aici

UPDATE, 23:47: România a fost învinsă de Islanda cu scorul de 2-1. După meci, tricolorii s-au dus la fanii români adunați după gardul stadionului pentru a-i saluta.

UPDATE, 22:30: Gazonul de pe stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik se prezintă într-o stare proastă la meciul dintre Islanda și România, din barajul pentru EURO.

În timpul meciului, mai multe brazde din gazonul stadionului național al Islandei s-au desprins, fiind reașezate, chiar în timpul meciului, de un angajat al Federației Islandeze de Fotbal. Merită notat faptul că în utlimele zile a plouat în Islanda. (Citește aici știrea)

UPDATE, 21:55: Mario Camora a venit pregătit la primul meci în tricoul României! Titularizat de Mirel Rădoi cu Islanda, Camora a învățat imnul României, pe care a demonstrat că îl știe înaintea fluierului de start. (Citește aici știrea)

UPDATE, 21:30: Tricolorii se află la încălzire, înainte de startul partidei cu Islanda.

UPDATE, 20:36: A apărut foaia de joc pentru meciul Islanda – România. (Citește mai multe aici)

Echipele de start:

Islanda: Halldorsson – Palsson, R. Sigurdsson, Arnason, H. Magnusson – Traustason, A. Gunnarsson, Bjarnason, Gudmundsson – Sigurdsson, Finnbogason
Rezerve: Kristinsson, Runarsson, Saevarsson, Eyjolfsson, Ingason, Sigthorsson, Anderson, Sigurjonsson, Kjartansson, Gudmundsson, Bodvarsson, Skulason

România: Tătărușanu – Manea, Bălașa, Burcă, Camora – Stanciu, Crețu, Maxim – Deac, Alibec, Mitriță
Rezerve: Niță, Lazar, Toșca, Cicâldău, Pușcaș, Bancu, Keșeru, I. Hagi, Marin, Iancu, Grigore

Stadion: „Laugardalsvollur” (Reykjavik)
Arbitru: Damir Skomina; Asistenți: Jure Praprotnik, Robert Vukan (toți din Slovenia)

UPDATE, 20:11: Cei 60 de fani ai Islandei, care vor avea acces pe stadion, vor intra în trei sectoare, împărțiți câte 20. Ei promit o atmosferă incendiară.

Suntem obligați să purtăm mască și să nu ne mișcăm de pe locul nostru. Toți cei 60 care am fost aleși suntem obișnuiți să țipăm, așa că vom încerca să compensăm lipsa celorlalți suporteri”, a spus unul dintre fanii islandezi ce vor fi prezenți pe stadion. (citește știrea completă)

UPDATE, 19:35: Jurnaliștii islandezi i-au identificat pe Ianis Hagi și George Pușcaș ca fiind principalii jucători periculoși din lotul lui Mirel Rădoi pentru partida cu România, ce va luat startul în aproximativ două ore. Publicația Visir.is atenționează propria națională să-i trateze pe cei doi cu mare atenție în această seară. (citește știrea completă)

UPDATE, 18:45: Se anunță 7 grade Celsius la ora meciului Islanda – România. Umiditatea va fi de 16%, în timp ce temperatura „real feel” (n.r. – cea pe care o resimte corpul uman) va fi de 4 grade Celsius. Partida va începe la ora locală 18:45.

Islanda - România temperatura grade live blog
Starea meteo la ora locală 18:45, atunci când va începe partida Islanda – România | sursă foto: captură AccuWeather.com

 

UPDATE, 18:20. Islandezii anunță un meci de totul sau nimic în noul promo al televiziunii care transmite partida pe teritoriul țării nordice.


UPDATE, 17:44. Alex Mitriță a ajuns la testul COVID-19 cu numărul 50 la sosirea în Islanda. Mijlocașul naționalei s-a deplasat în ultimă perioadă, din postura de jucător al lui New York City, mai mult cu avionul, ceea ce a presupus teste multiple, conform protocoalelor, anunță FRF.

Alex Mitrita, în duel cu Dani Carvajal, jucător al naționalei Spaniei, în calificările pentru Euro 2020, meciul Spania – Romania, disputat pe Stadionul Wanda Metropolitano, 18 noiembrie 2019, la Madrid .©FOTO:Oscar J. Barroso/Hepta/Sport Pictures

UPDATE, 17:00. Alex Mitriță a fost transferat astăzi de la New York City. Fostul jucător al Universității Craiova este anunțat titular în Islanda – România. (citește știrea completă)


UPDATE, 16:40. S-a decis: România va juca în galben în Islanda. Cele două formații s-au pus de-acord la ședința tehnică premergătoare partidei. (citește știrea completă)


UPDATE, 15:30. Mirel Rădoi și-a scos jucătorii la o ședință tactică de 30 de minute, ultima înainte de Islanda – România.


UPDATE, ora 14:40. La partida din această seară vor asista 60 de persoane în tribune, beneficiarii ai unor invitații din partea federației islandeze și a sponsorilor săi. Așadar Islanda – România se dispută cu spectatori, însă într-un număr limitat.


UPDATE, ora 13:30. Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației, este omul din delegația României care a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19, efectuat pe aeroportul din Reykjavik. Bodescu ieșise negativ la testarea efectuată la București, înaintea decolării, anunță GSP.


UPDATE, ora 12:40. Jucătorii României și-au ales numerele pentru duelul cu Islanda! Mario Camora va purta, la debut, numărul 22, în timp ce Maxim va fi decarul lui Mirel Rădoi. (Vezi numerele tricolorilor, în știre)


UPDATE, ora 12:00. Selecționata antrenată de Mirel Rădoi poate spera la o victorie în fața Islandei, toate acestea deoarece echipa națională a României nu a pierdut niciodată atunci când a jucat pe 8 octombrie.


UPDATE, ora 11:30. Dacă o să treacă de Islanda, echipa națională a României va juca finala barajului pentru EURO 2020 cu câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, în deplasare, pe 12 noiembrie. Partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

În cazul în care echipa antrenată de Mirel Rădoi se califică la EURO 2020, atunci „tricolorii” se vor duela cu Țările de Jos, Ucraina și Austria în Grupa C.


UPDATE, ora 11:00. Vasile Miriuță nu se teme că Mirel Rădoi nu se poate baza pe serviciile lui Vlad Chiricheș pentru partida cu Islanda și a dezvăluit pe ce „tricolor” pariază la partida din semifinalele barajului pentru EURO 2020 – Vezi aici detalii.


UPDATE, ora 10:30. Islanda este favorită la casele de pariuri pentru o calificare în finala barajului pentru EURO 2020. Gazdele au cota 1.78 pentru o victorie în fața României, iar gruparea antrenată de Mirel Rădoi are cota 2.05.


UPDATE, ora 10.00. Jucătorii primei reprezentative a României vor avea parte de o procedură specială în momentul în care vor ajunge la stadion. Primul care are voie să intre pe stadion este medicul „tricolorilor”, cel care intră în contact cu reprezentanții medicali, pe care îi ajută cu accesul jucătorilor și staff-ului, anunță Frf.

Astfel, jucătorii și staff-ul vor putea coborî din autocare în grupuri de maximum 5, trecând printr-un filtru de temperatură, iar apoi vor prezenta un act de identitate și dovada testului COVID-19 negativ efectuat la laboratorul acreditat de UEFA.


UPDATE, ora 09.00. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi vor avea probleme din cauza temperaturilor scăzute din Reykjavik, acolo unde la ora meciului vor fi doar 4 grade, iar șansele ca să plouă sunt de 58%.


Partida dintre Islanda și România este foarte importantă, toate acestea deoarece învingătoarea se va duela în finala barajului pentru Campionatul European 2020 cu câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, iar apoi se va merge la turneul final care are loc vara viitoare.

Live Blog Islanda – România în barajul pentru EURO 2020

La partida dintre Islanda și România vor revenii și spectatorii, după o pauză de aproape 8 luni. Federația de fotbal din Islanda va crea împreună cu colaboratorii săi trei zone de carantină în care vor putea să stea 60 de spectatori respectându-se condițiile de distanțare impuse de pandemia de COVID-19.

Lotul echipei naționale a României

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 69/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)
  • Fundași: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 1/0), Cristi Manea (CFR Cluj, 10/1), Dragoș Grigore (Ludogorets/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 19/0), Mihai Bălașa (Universitatea Craiova, 6/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 0/0)
  • Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 39/5), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 39/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 7/0), Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanța, 1/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 24/4), Alexandru Mitriță (New York City FC/SUA, 11/2), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 11/0)
  • Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets/Bulgaria, 37/13), Denis Alibec (Astra, 12/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 16/7)

Cel mai bun arbitru din 2019, delegat la Islanda – România

Partida dintre Islanda și România va fi arbitrată de cel mai bun central din 2019. Brigada delegată de UEFA va fi condusă de Damir Skomina (44 de ani), iar acesta va fia jutat de asistenții Jure Praprotnik și Robert Vukan, în timp ce Rade Obrenovic va fi al patrulea oficial.

Cum ar putea arăta echipa de start a României la meciul decisiv cu Islanda: Tătărușanu – Hanca, Grigore, Toșca, Bancu/ Camora – Marin, Crețu, Stanciu – Deac, Alibec/ Pușcaș, Mitriță/ Maxim

  • Partida Islanda – România din barajul pentru EURO 2020 se va disputa pe stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, azi, ora 21.45, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe PRO TV.
Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult
George Nistor / Autor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…