Jean Vlădoiu: "Sper ca fan clubul echipei naţionale să aibă între 25.000 şi 30.000 de membri"

22 iun 2011 577 afişări Nationala
Jean Vlădoiu: "Sper ca fan clubul echipei naţionale să aibă între 25.000 şi 30.000 de membri" Jean Vlădoiu: "Sper ca fan clubul echipei naţionale să aibă între 25.000 şi 30.000 de membri"

Preşedintele Fan Clubului Echipelor Naţionale, Jean Vlădoiu, adeclarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca acestasă aibă între 25.000 şi 30.000 de membri, în timp ce taxa deînscriere va fi de 200 de lei de persoană.

Potrivit proiectului prezentat, miercuri, un membru al fan clubuluiva beneficia de reduceri la achiziţionarea de bilete la meciurileechipei naţionale, va primi oferte din partea sponsorilor primeireprezentative, iar la fiecare deplasare în străinătate a"naţionalei", şase suporteri vor merge alături de"tricolori".

"Este un nou început pentru mine şi sunt emoţionat. Fanclubul e un nou început şi pentru echipa naţională. Sper ca în fanclub să avem numai oameni de bună calitate şi să fie alături deechipa naţională. Anglia, Irlanda, Germania sau Olanda au peste100.000 de fani înscrişi. Noi nu sperăm să ajungem la această sumă,ci pe la 25-30.000. Ar fi extraordinar să strângem atâţimembri", a spus Vlădoiu.

Jean Vlădoiu a precizat că primii o mie de suporteri care se vorînscrie pe fanclub.frf.ro, vor primi câte un tricou al echipeinaţionale, dar şi o minge de fotbal. "Fiecare persoană carese va înscrie în fan club va primi un card de membru, iar taxa deînscriere va fi de 200 de lei. Primii 1.000 de înscrişi vor primiun set adidas constând într-un tricou şi o minge de fotbal.Începând de la meciul cu Argentina, membrii vor putea achiziţionacâte trei bilete cu o reducere de 20 la sută în orice zonă astadionului. Vom acorda, prin tragere la sorţi 100 de bilete lapeluză pentru meciul cu Argentina", a adăugatVlădoiu.

Fostul atacant a precizat că începând cu meciul din Luxemburg,programat la începutul lunii septembrie, la fiecare deplasare aechipei naţionale, şase fani desemnaţi prin tragere la sorţi vorface deplasarea alături de componenţii echipei naţionale."Începând de la meciul din Luxemburg, vom lua câte şasesuporteri din fan club în deplasările echipei naţionale. Suporteriivor fi aleşi prin tragere la sorţi şi vor beneficia de cazare, masăşi transport. De asemenea, fanii vor beneficia de tarifepreferenţiale pentru deplasarea împreună cu echipa naţională.Aceştia vor mai avea prioritate şi li se va garanta achiziţionareade bilete la turneele finale. De asemenea, dacă unui reprezentantal fan clubului i se întâmplă ceva, vom avea posibilitatea să-lajutăm. Toţi banii vor fi transparenţi şi se vor cheltui numaipentru fan club şi pentru echipa naţională", a subliniatVlădoiu.

Sursa: Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.