Insulele Feroe – România 0-3. Așa arată clasamentul din Grupa F înainte de meciurile Norvegiei și Suediei

Insulele Feroe - România 0-3. Așa arată clasamentul din Grupa F înainte de meciurile Norvegiei și Suediei
  • Publicat:
  • Actualizat:

Insulele Feroe – România 0-3 (Pușcaș 74, Mitriță 83, Keșeru 90+4)

  • Insulele Feroe: Nielsen – Vantsdal, Gregersen, Baldvinsson – Rolantsson, Hendriksson, Hansson, Davidsen – Vatnhamar, K. Olsen (Eriksen 71), Bjartalíð
    Rezerve: Gestsson, Joensen, Egilsson, Bartalsstovu, Edmundsson, Nielse, Frederiksberg, Justinussen, Johnsson, Danielsen, Johannesen
  • România: Tătărușanu – Benzar, Nedelcearu, Chiricheș (Rus 39), Bancu – Hagi, Anton, Stanciu, Coman (Mitriță 70) – Pușcaș, Andone (Keșeru 65)
    Rezerve: Radu, Niță – Toșca, Rus, Mogoș, Deac, Marin, Bordeianu, Nistor, Cicâldău

Minutul 90+4: Final de meci la Torshavn. Pușcaș, Mitriță și Keșeru aduc trei puncte importante pentru România. Tricolorii trec pe locul doi în Grupa F, cel puțin până la duelul dintre Malta și Sueida. Așa arată clasamentul din Grupa F, România și Insulele Feroe având un meci în plus.

  • 1. Spania 18p
    2. România 13p
    3. Suedia 11p
    4. Norvegia 9p
    5. Malta 3p
    6. Insulele Feroe 0p

Minutul 90+4: GOOOOOL România! Keșeru primește o minge în careu, se întoarce și îl execută pe Nielsen, stabilind scorul final.


Minutul 90: Partida va fi prelungită cu trei minute.


Minutul 83: GOOOOOL România! Mitriță ia o acțiune pe cont propriu, intră în careu și trage pe jos la colțul lung, fără nicio șansă pentru Nielsen.


Minutul 74: GOOOOOL România! Pușcaș ne salvează, pentru moment, de la cea mai mare rușine din ultimii 20 de ani. Stanciu pasează în careu, Pușcaș reia din prima pe lângă Nielsen și deschide scorul.


Minutul 70: Contra a luat atitudine! Coman iese de pe teren și este înlocuit de Alexandru Mitriță.


Minutul 58: O nouă șansă pentru tricolori! Benzar centrează în careu, Ianis Hagi este lăsat liber în careu și reia cu capul, dar trimite pe lângă poarta lui Nielsen.


Minutul 54: Nimic nou în jocul naționalei României! Cosmin Contra i-a trimis la încălzire pe Dan Nistor și Alexandru Mitriță.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+2: Final de primă repriză! Rezultatul de la Torshavn nu ne ajută deloc în economia calificării la Campionatul European


Minutul 45: Partida va fi prelungită cu două minute! Vlad Chiricheș a ieșit de pe teren, accidentat, iar Contra l-a trimis în locul său pe Adrian Rus.


Minutul 32: Avem emoții! Hendriksson este lăsat liber în careu de Bancu și Nedelcearu, trimite cu capul, dar Tătărușanu este atent și respinge în corner.


Minutul 27: Andone își încearcă norocul cu un șut de la distanță! Mingea lovește geamul din spatele porții lui Nielsen.


Minutul 16: Andone a trecut pe lângă gol! Bancu centrează în careu, Nielsen scapă mingea și Andone a încercat să trimită cu boltă, dar mingea nu a nimerit spațiul porții.


Minutul 4: O primă șansă pentru elevii lui Contra! Andone trimite către Stanciu în careu, dar mijlocașul Slaviei Praga nu poate prelua și mingea iese în afara terenului.


Minutul 1: Fluier de start la Torshavn! Tricolorii sunt obligați să câștige în fața reprezentativei Insulelor Feroe pentru a mai spera la calificare.

Sursa FOTO / FRF.RO

Insulele Feroe – România. Totul despre meciul din 12 octombrie

Partida dintre Insulele Feroe și România va începe la ora 19:00, ora României. Meciul poate fi urmărit în direct pe Pro TV și Radio România Actualități. Înaintea jocului de sâmbătă, România ocupă locul 3 în Grupa F, cu 10 puncte. Insulele Feroe se află pe ultima poziție în Grupa F din preliminariile EURO 2020, cu zero puncte. Gazdele de sâmbătă au un golaveraj dezastruos, -17.

România a obținut patru puncte din cele trei deplasări efectuate în actuala campanie. Tricolorii au pierdut cu 2-1 în Suedia, au remizat în Norvegia, scor 2-2, dar s-au impus cu 4-0 în Malta. Insulele Feroe nu a mai reușit să marcheze de trei etape, de la acel 1-4 cu Spania. Adversarii României au încasat opt goluri în ultimele două jocuri: 4-0 cu Spania și 4-0 cu Suedia.

Până să vorbim de meciul cu Norvegia trebuie să câștigăm în Insulele Feroe – Cosmin Contra

Istoricul confruntărilor directe dintre Insulele Feroe și România

Primul meci oficial dintre România și Insulele Feroe a avut loc pe 6 mai 1992, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 1994. România s-a impus cu 7-0 în acel joc. Mai apoi, în 1993, tricolorii s-au impus cu 4-0 în Feroe.

A urmat o pauză destul de lungă până la următorul duel cu Insulele Feroe. Ne-am întâlnit din nou cu ei la o distanță de 15 ani, în 2008. România s-a impus la limită atunci, scor 1-0. Era un meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010. În retur, România a câștigat cu 3-1. Atunci am încasat primul gol din meciurile cu Insulele Feroe.

Ne-am duelat cu Insulele Feroe și în campania de calificare pentru EURO 2016. După 1-0 în tur, la Ploiești, tricolorii s-au impus cu 3-0 în retur. În urma acelui succes, România și-a asigurat prezența la Campionatul European din Franța.

Dorin Goian (S), de la nationala Romaniei, se lupta cu Rogvi Jacobsen (C), de la nationala de fotbal a Insulelor Feroe, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2010, in Piatra Neamt, miercuri, 14 octombrie 2009. MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTO

Ce cote oferă casele de pariuri pentru meciul Insulele Feroe – România

România e favorită clară la casele de pariuri pentru meciul cu Insulele Feroe. Tricolorii sunt cotați cu 1.25 pentru un succes la Torshavn. Gazdele au o cotă de 14.00 pentru un eventual succes. Casele de pariuri oferă o cotă de 5.75 pentru o remiză în meciul de pe 12 octombrie.

Casele de pariuri sunt mai rezervate în privința golurilor. Bookmakerii oferă o cotă de 2.30 pentru un meci cu mai puțin de trei goluri. La polul opus, pariorii pot beneficia de o cotă de 1.55, în cazul în care se vor marca cel puțin trei goluri în meciul Insulele Feroe – România.

Situația Grupei F din preliminariile EURO 2020

După șase etape, România ocupă locul 3 în Grupa F, cu 10 puncte. Spania e lider, cu 18 puncte. Suedia se află pe locul 2, cu 11 puncte. Numai primele două clasate se califică la EURO 2020, turneu pe care și România îl organizează. Norvegia ocupă locul 4, cu 9 puncte.

Pentru elevii lui Cosmin Contra mai urmează două dueluri cruciale, pe Arena Națională, cu Norvegia și Suedia. În ultima etapă vom juca la Madrid, contra Spaniei. De cealaltă parte, Suedia și Norvegia mai au de asemenea de jucat împotriva Spaniei.

Programul Grupei F

12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00), Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)
15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

Chiar dacă UEFA a decis ca jocul cu Norvegia să se dispute fără spectatori, FRF a strâns până în prezent 12.000 de copii și însoțitori care vor fi prezenți pe Arena Națională. La un meci disputat fără spectatori pot participa copii de sub 14 ani. Pentru fiecare grup de zece copii este permisă prezența unui adult, care are rolul de însoțitor.

Suporteri urmaresc meciul Romania -Spania din Grupa F a preliminariilor Euro 2020, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi, 5 septembrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Lotul României pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 63/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Ionuț Radu (Genoa, 0/0)

Fundași: Romario Benzar (Lecce, 16/0), Vasile Mogoș (Cremonese, 0/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo, 56/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár 1/0), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa 5/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 37/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 17/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 10/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 19/1), Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 1/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 5/0), Dan Nistor (Dinamo București, 0/0), Paul Anton (Krylya Sovetov, 9/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 21/4), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 33/10), Ianis Hagi (Genk, 7/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 7/0), Florinel Coman (FCSB, 0/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 35/12), George Pușcaș (Reading, 10/5), Florin Andone (Galatasaray, 23/2)

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele