Grozav recunoaşte că n-a excelat cu Norvegia: "N-am insistat pentru numărul 10, Mister mi l-a dat"

8 iun 2019 827 afişări Nationala
Grozav recunoaşte că n-a excelat cu Norvegia: "N-am insistat pentru numărul 10, Mister mi l-a dat"

Gicu Grozav a purtat numărul 10 la Oslo, dar a dezamăgit crunt, iar la finalul partidei a recunoscut că n-a evoluat la cel mai înalt nivel.

Grozav spune că uneori îţi iese jocul, uneori nu: "Am dat dovadă de spirit de echipă, am revenit de la 2-0 cu o echipă puternică. Am dat dovadă de spirit de luptă. Ne bucurăm că am putut scoate un punct. E o onoare să îmbrac tricoul echipei naţionale. Sper să mă regăsesc şi pe viitor în lot. Numerele le dă Mister, n-am insistat pentru numărul 10. Mereu e presiune la echipa naţională, indiferent de număr.

Ne bucurăm pentru Claudiu, dar toată lumea trebuie felicitată. Ne-am luptat, am muncit. Toată echipa trebuie felicitată. Eu încerc să muncesc cât mai mult când intru pe teren. Câteodată îţi iese, câteodată nu. Mereu răspund prezent când sunt chemat. E important că echipa a revenit de la 2-0 şi a scos un punct", a spus Grozav, după remiza din Oslo.

Grozav a stat pe teren 60 de minute la Oslo, până când a fost schimbat cu Ianis Hagi. Decarul echipei naţionale nu a avut nicio acţiune importantă, iar Contra s-a declarat de asemenea dezamăgit de prestaţia sa. Luni, România va juca în Malta, de la 21:45, în etapa a patra.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.