Gică Popescu ştie cum se poate redresa naţionala! "Altfel, o să plângem unii pe umerii celorlalţi mult timp de acum încolo"

17 nov 2018 2031 afişări Comentează şi tu Nationala
Gică Popescu ştie cum se poate redresa naţionala! "Altfel, o să plângem unii pe umerii celorlalţi mult timp de acum încolo"

Fostul mare internaţional Gică Popescu ştie ce strategie trebuie aplicată la echipa naţională pentru a redeveni o forţă. Tricolorii evoluează acum în Liga Naţiunilor, iar din martie încep preliminariile pentru EURO 2020.

 "Vin din urmă mulţi jucători, dacă ne uităm numai la naţionala de tineret. Copiii ăştia trebuie gestionaţi, trebuie băgaţi în meciuri, să le dăm încredere pentru că ne tot cârpim. Hai că îl mai luăm pe ăla, hai că mai luăm jucător de 35 de ani, de 34, de 33 că tot facem rezultate imediate. Nu le facem, încercăm această chestiune de mulţi ani. Nu e ăsta drumul. Facem o strategie, plecăm de aici, şi ajungem de la punctul A în punctul B având o strategie, un număr de ani în care să credem. Şi indiferent ce s-ar întâmpla, nu trebuie să ne abatem de la acest drum. Altfel, pe bâjbâite o să plângem unii pe umerii celorlalţi mult timp de acum încolo", a spus Gică Popescu, la Telekom.

Popescu a explicat: "Trebuie să acceptăm că acesta este nivelul fotbalului românesc. Nu mai suntem de mulţi ani favoriţi în nicio grupă. Uitându-ne în spate şi văzând ce se întâmplă cu echipa naţională de tineret, lucru pe care îl ştiam, fotbalul românesc are resurse. Trebuie să ştim ce să facem cu ele, trebuie să le gestionăm foarte bine şi să facem o nouă echipă naţională competitivă. Pentru că deocamdată nu avem.Nu avem soluţii, ăsta este materialul pe care îl avem acum".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.