Gică Popescu a atins un subiect sensibil. "Baciul" a oferit detalii despre relaţia rece cu Anghel Iordănescu: "Un an de zile nu a ştiut nici Hagi!". Cum a reacţionat "Regele" când a aflat: "Bă, eşti nebun?!"

26 mar 2018 26145 afişări Nationala
Gică Popescu a atins un subiect sensibil. "Baciul" a oferit detalii despre relaţia rece cu Anghel Iordănescu: "Un an de zile nu a ştiut nici Hagi!". Cum a reacţionat "Regele" când a aflat: "Bă, eşti nebun?!"

Gică Popescu şi Anghel Iordănescu, doi dintre oamenii care au scris istorie pentru fotbalul românesc în "Generaţia de Aur", au o relaţie rece de câţiva ani. Cei doi nu-şi mai vorbesc, iar motivul, susţine "Baciul", este unul personal, care nu poate fi dezvăluit. Fostul căpitan al naţionalei spune că relaţia rece nu se datorează faptului că "Tata Puiu" a lucrat cu Răzvan Burleanu o perioadă, în FRF.

"Nu are legătură cu fotbalul. Toată lumea a crezut că e din cauză că a rămas în Federaţie, alături de actuala conducere a FRF. Nu are nicio legătură cu fotbalul. Dacă se simţea vinovat, mă trăgea de mână la evenimentele la care ne-am întâlnit şi mă întreba 'Care e problema?'. Nu a făcut-o. De ce? Pentru că ştie că e vinovat!

Nu fac publice anumite chestiuni. Doar după ce le clarific cu dânsul, dacă vrea să le facă publice. La moartea lui Didi eram toţi, împreună, iar dânsul stătea la 100 de metri depărtare. De ce n-a venit lângă noi? De ce n-a venit? Eram toţi, stăteam la căpătâiul lui Didi. De ce nu a venit să-l conducem pe ultimul drum?

Probabil că s-a supărat pentru că am spus că pentru mine este o fantomă. Ce se discută între doi bărbaţi, acolo moare. Doi bărbaţi care se respectă nu fac publice discuţiile. Dacă mă lua de mână şi îmi spunea 'Îmi pare rău', dar nu a venit.  Un an de zile, nici Hagi nu a ştiut. Când i-am zis spus, uite asta s-a întâmplat, mi-a zis 'Bă, eşti nebun?!'.

Nu m-am supărat pentru că a lucrat cu Burleanu. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat cât timp am fost condamnat. Să vă spună dânsul, dacă vrea, dar varianta adevărată, nu cea de suprafaţă"
, a spus Gică Popescu, luni seară, la TelekomSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.