FOTO EXCLUSIV După negocierile cu Mircea Sandu, Hagi surprinde: "Mi-am propus să nu mai iau o echipă la jumătate de drum"

9 iun 2011 9713 afişări Comentează şi tu Nationala
FOTO EXCLUSIV După negocierile cu Mircea Sandu, Hagi surprinde: "Mi-am propus să nu mai iau o echipă la jumătate de drum" FOTO EXCLUSIV Gică Hagi a ieşit de la negocierile cu Mircea Sandu! Vezi ce răspuns i-a dat "Naşului"! 10 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7952/8327790/3/alex2632.jpg

Gică Hagi a fost astăzi la negocieri cu Mircea Sandu, pentrupreluare funcţiei de selecţioner. "Regele" spune însă că încă n-aluat nicio decizie, dar până luni va da un răspuns.

Incertitudinea lui Gică Hagi ţine însă de situaţia în care seaflă acum echipa naţională. Practic, ar veni într-un moment în careexistă presiunea calificării la EURO 2012, în timp ce el doreşte unproiect pe termen lung. De aceea, fostul mare număr 10 ar fipreferat să preia naţionala abia din iarnă.

"Am avut şi azi o discuţie, luni voi da răspunsul final.Problema care se ridica acum e că actuala campanie e deja lajumătate, iar eu mi-am propus că nu mai iau o echipă la jumătate dedrum.. Rămâne să mai discutăm, nu vă pot spune în acest moment caresunt şansele ca eu să preiau acum naţionala", a declaratGică Hagi

Îmbrăcat de vară, într-un tricou alb, Hagi a părăsit FRF maidegrabă îngândurat, după ce în ultimele zile a afişat o exuberanţătipică omului care are toate lucrurile puse la punct.

Surse Prosport transmit că "Regele" a fost deacord cu proiectul prezentat de preşedintele federaţiei, dar avenit şi cu alte condiţii. Se pare că răspunsul lui Mircea Sandu nua fost pe placut lui Hagi, iar negocierile au intrat astfel înimpas.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.