Dorin Goian nu vede posibilă revenirea lui Ştefan Radu la echipa naţională: "Mi-e greu să cred că şi-a schimbat părerea". Fostul fundaş a dezvăluit de unde pleacă supărarea "lazialului": "Eu aşa ştiu!"

25 sep 2017 35313 afişări Comentează şi tu Nationala
Dorin Goian nu vede posibilă revenirea lui Ştefan Radu  la echipa naţională: "Mi-e greu să cred că şi-a schimbat părerea". Fostul fundaş a dezvăluit de unde pleacă supărarea "lazialului": "Eu aşa ştiu!"
  • Dorin Goian vorbeşte despre prima mare provocare din mandatul selecţionerului Contra, cea de a-l aduce pe Ştefan Radu la echipa naţională.
  • Fostul fundaş central al României crede că decizia fotbalistului de la Lazio este irevocabilă.

Contra şi-a impus în readucerea lui Radu la naţională, unul dintre primele obiective. “Am în plan să merg la Roma să discut cu el. Ştiu motivul pentru care nu vine la naţională. Voi încerca să discut cu el să revină asupra deciziei”, a spus Cosmin Contra, la prezentarea oficială.

Dorin Goian a fost coleg atât cu Cosmin Contra, cât şi cu Ştefan Radu la prima reprezentativă şi nu crede în şansele de reuşită ale noului selecţioner, în această tentativă. “Din câte ştiu eu, Radu Ştefan este greu de întors la echipa naţională. El şi-a spus ideea atunci, când a renunţat. A spus că nu mai vrea să vină şi mi-e greu să cred că va reuşi să-l facă să-şi schimbe părerea, chiar şi Cosmin Contra. Personal, i-am şi spus-o, nici eu nu sunt de acord cu decizia lui Radu Ştefan de a nu mai veni la echipa naţională, pentru că e un jucător foarte valoros, de care echipa naţională are nevoie”, a spus Dorin Goian la Look TV.

“Eu ştiam că el s-a supărat că se stătea mult în cantonament”

Fostul fundaş de la Palermo sau Glasgow Rangers spune că Radu a fost deranjat de regimul cazon din cantonamentele naţionalei, în perioada Piţurcă. “Nu ştiu ce supărări a avut el. Eu ştiam că el s-a supărat pe regimul de la echipa naţională, că se stătea mult în cantonament. Ştim cu toţii că regimul era mai strict în acea perioadă, cu domnul Piţurcă, se stătea foarte mult în cantonament. Atunci, motivul ăsta l-a invocat. Probabil mai este şi altceva pe lângă, dar asta o ştie el cel mai bine”, a declarat Dorin Goian, care mizează pe reuşita lui Contra în calitatea sa de selecţioner. ”Am avut plăcere să fim coechipieri la naţională, mă bucur pentru el, nu pot să-i doresc decât multă baftă şi să califice echipa la campionatul european”.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.