Decizia luată de Mirel Rădoi, înainte de Campionatul European U21!

10 mai 2019 3138 afişări Nationala
Decizia luată de Mirel Rădoi, înainte de Campionatul European U21!

Selecţionerul naţionalei U21, Mirel Rădoi, se asigură că totul va fi perfect la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino. Plecat în inspecţia gazonului terenului din localitatea San Pietro in Vincoli, antrenorul a fost nemulţumit, astfel că a mutat baza de pregătire la Stadio Tonino Pantieri din Meldola.

"La jumătatea lunii aprilie, selecţionerul Mirel Rădoi a mers în Italia pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de turneul final din vară.

În urma inspecţiei făcute la terenul de antrenament unde reprezentativa U21 a României urma să se pregătească pe durata EURO 2019, selecţionerul României a decis că gazonul terenului din localitatea San Pietro in Vincoli nu se prezintă în condiţii bune şi că şansele ca acesta să fie refăcut până la sosirea naţionalei noastre în Italia sunt minime. În aceste condiţii, alături de managerul operaţional Vlad Munteanu, Rădoi a vizitat alte baze de pregătire. În final, a luat decizia ca selecţionata Under 21 să se antreneze la Stadio Tonino Pantieri din Meldola. Administratorii acestui teren au dat asigurări că până la startul EURO suprafaţa de joc se va prezenţa în condiţii foarte bune.

De asemenea, Mirel Rădoi şi restul delegaţiei FRF au vizitat cele două stadioane unde România va juca, din San Marino şi de la Cesena, dar şi hotelurile, cel din cantonamentul premergător EURO şi cel unde se va sta pe durata turneului final", a transmis FRF prin intermediul site-ului. 

  • GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
  • GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
  • GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Programul grupei C:

  • 18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)
  • 21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
  • 24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

*Ora României

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.