Contra e atacat din toate părţile: ”Consider că nu am jucat nimic”. Un fost selecţioner l-a atacat pentru strategia din partida cu Serbia

16 oct 2018 2599 afişări Nationala
Contra e atacat din toate părţile: ”Consider că nu am jucat nimic”. Un fost selecţioner l-a atacat pentru strategia din partida cu Serbia

Rezultatul de 0-0 obţinut de România împotriva Serbiei în Liga Naţiunilor a stârnit păreri negative din partea oamenilor de fotbal. Anghel Iordănescu are aceeaşi opinie. Fostul selecţioner consideră că principala vină pentru prestaţia slabă este a lui Contra, dar crede că nici atitudinea jucătorilor nu a fost potrivită.

Cert este că dacă ne luăm după ultimul meci, suntem cu toţii dezamăgiţi! Suntem dezamăgiţi atât de prestaţia jucătorilor, de rezultate şi de posibilitatea ratată de a câştiga această grupă din care facem parte. Consider că nu am jucat nimic sau am jucat prea puţin şi cred că am pierdut la meciul cu Serbia şansa de a trece pe primul loc! Şi totul din cauza mentalului.

Hai să fim sinceri! Sârbii au fost mai buni ca noi şi în primele 45 de minute, când s-a jucat 11 contra 11, dar şi în repriza a doua, când au avut un om în plus. Şi fizic, şi tactic au fost peste noi! ”, a declarat Iordănescu pentru Digi Sport.

Folosirea jucătorilor tineri a fost încă un prilej prin care Iordănescu să îşi exprime nemulţumirea. ”Generalul” este de părere că într-un asemenea duel accentul trebuie pus pe jucători experimentaţi.

Pe noi ne-a doborât strategia pe care am adoptat-o! Nu înţeleg de ce a trebuit să avem în teren patru jucători foarte tineri, eligibili pentru naţionala sub 21 de ani, nu înţeleg de ce la acest meci cu sârbii, extrem de important, nu am avut în teren jucătorii cei mai experimentaţi”, a adăugat Iordănescu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.