Chiar l-a vrut FRF cu adevărat pe Hagi selecţioner? Panduru: "S-a dus Burleanu să discute cu el?" Răspunsul lui Andrei Vochin

10 oct 2017 3229 afişări Nationala
Chiar l-a vrut FRF cu adevărat pe Hagi selecţioner? Panduru: "S-a dus Burleanu să discute cu el?" Răspunsul lui Andrei Vochin

Andrei Vochin spune că Răzvan Burleanu l-a avut şi pe Gică Hagi pe lista cu înlocuitorii lui Christoph Daum, dar n-a demarat negocieri cu acesta, deoarece patronul Viitorului a anunţat că nu este interesat de post.

Relaţiile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu au fost dintotdeauna reci, însă preşedintele FRF a anunţat după demiterea lui Christoph Daum că şi ”Regele” este o variantă de selecţioner. Însă FRF n-a ajuns la stadiul de negocieri cu patronul Viitorului, spune Andrei Vochin, după ce a fost luat la întrebări de Basarab Panduru. Consilierul lui Răzvan Burleanu la spus la Telekom Sport că Hagi a transmis printr-un intermediar că nu este interesat să devină selecţioner.

Redăm dialogul purtat la TelekomSport:

Panduru: Dan Petrescu a fost pe listă, da? S-a dus preşedintele Burleanu să vorbească cu Dan Petrescu?
Vochin: Da.
Panduru: Gică Hagi a fost pe listă?
Vochin: Da.
Panduru: Burleanu s-a dus?
Vochin: A vrut să se ducă.
Panduru: Nu s-a dus?
Vochin: Păi dacă omul spune că nu vrea...Unde-l găseşti?
Panduru: Cum unde? Unde l-ai găsit şi pe Petrescu!
Vochin: Dan Petrescu a zis da, vreau să mă întâlnesc, vă aştept. A vrut să se întâlnească şi cu Gică.
Panduru: Şi l-a sunat pe Gică?
Vochin: L-a sunat pe Hagi preşedintele, directorul tehnic. Şi Gică a transmis printr-un intermediar că nu se pune problema să vină la naţională.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.