Burleanu, dator. FRF e somată să achite banii pentru închirierea stadionului "Ilie Oană" din Ploieşti la meciul România - Insulele Feroe

21 mai 2015 550 afişări Nationala
Burleanu, dator. FRF e somată să achite banii pentru închirierea stadionului "Ilie Oană" din Ploieşti la meciul România - Insulele Feroe

FRF nu a achitat nici până în prezent banii pentru închirierea arenei "Ilie Oană" de la meciul România - Insulele Feroe, scor 1-0, disputat pe data de 29 martie, la Ploieşti. FRF trebuie să plăteasă aproximativ 16.000 de euro pentru închirierea stadionului, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Serviciului de Gospodărie Urbană (SGU) Ploieşti.

Servicii de Gospodărire Urbană, societatea deţinută de administraţia ploieşteană care administrează Stadionul „Ilie Oană”, a trimis zilele trecute o somaţie către Federaţia Română de Fotbal, solicitând plata sumei aferente pentru închirierea arenei la meciul România - Feroe.

„Am primit garanţii încă de luna trecută că vom primi banii de la FRF, însă până acum nu ne-a intrat nimic în cont. Am întreprins demersurile necesare pentru recuperarea acestui debit, primul pas fiind să trimitem o notificare către Federaţie”, a declarat spus Mihail Păun, şeful Direcţiei Servicii Publice din cadrul SGU Ploieşti, pentru ziarulprahova.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.