Boris Tadic, chemat în justiţie pentru că a consumat alcool la partida Serbia-România!

17 nov 2009 18 afişări Nationala
Boris Tadic, chemat în justiţie pentru că a consumat alcool la partida Serbia-România! Boris Tadic, chemat în justiţie pentru că a consumat alcool la partida Serbia-România!

Preşedintele Serbiei, Boris Tadic, şi mai mulţi responsabili vor compărea în faţa justiţiei, pe 1 decembrie, pentru a răspunde acuzaţiilor de "comportament necorespunzător", după meciul Serbia - România, din preliminariile CM, când au consumat alcool la stadion, informează site-ul www.b92.net.

"Toţi au primit citaţii pentru data de 1 decembrie", a declarat preşedintele Tribunalului din Belgrad, Zoran Pasalic, care a precizat că plângerea în acest caz a fost depusă de poliţia sârbă.

Boris Tadic, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Serbia, Tomislav Karadzic, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Snezana Samardzic-Markovic au deschis o sticlă de şampanie în loja stadionului echipei Steaua Roşie Belgrad, pe 11 octombrie, după ce Serbia a învins, cu scorul de 5-0, naţionala României şi s-a calificat la turneul final al CM din Africa de Sud.

Poliţia din Belgrad a depus o plângere în faţa tribunalului municipal împotriva acestora, pentru că "au încălcat legea privind prevenirea violenţei şi comportamentului indecent în timpul evenimentelor sportive".

Această lege interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice pe stadioane şi în incinta altor arene sportive.

Preşedintele Serbiei şi Samardzic-Markovic au declarat deja că vor plăti amenda, dacă justiţia îi va considera vinovaţi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.