Becali a scrâşnit din dinţi de ciudă când a deschis televizorul să se uite la meciul cu Belgia! Victor Piţurcă i-a râs iar în faţă

14 nov 2012 12397 afişări Nationala
Becali a scrâşnit din dinţi de ciudă când a deschis televizorul să se uite la meciul cu Belgia! Victor Piţurcă i-a râs iar în faţă Becali a scrâşnit din dinţi de ciudă când a deschis televizorul să se uite la meciul cu Belgia! Victor Piţurcă i-a râs iar în faţă

Selecţionerul a călcat peste sugestia lui Gigi Becali şi l-a pus pe Chiricheş fundaş dreapta

Victor Piţurcă a optat la meciul cu Belgia pentru o apărare improvizată, în care Vlad Chiricheş a fost trimis să joace fundaş dreapta. O decizie luată de selecţioner care nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali, cel care a provocat plecarea lui Ilie Stan tocmai pentru că i-a nesocotit ordinul: Chiricheş, doar în centru.

De atfel, patronul Stelei l-a avertizat şi pe selecţioner că Vlad Chiricheş nu poate juca fundaş dreapta. Piţurcă n-a ţinut cont de sfaturile lui Becali şi a ales să testeze o variantă pentru postul de fundaş dreapta, una dintre cele mai mari probleme la echipa naţională.

Durerea lui Becali este cu atât mai mare, cu cât la partida cu Belgia şi-au rezervat bilete foarte mulţi impresari, veniţi în cea mai mare parte pentru vedetele adversarei noastre. Omul de afaceri din Pipera s-a gândit însă că trimişii cluburilor mari din Europa l-ar putea remarca, printre alţii, şi pe Chiricheş. Cum stelistul a fost reprofilat pe o poziţie care nu-l avantajează, Chiricheş nu-şi poate arăta calităţile de fundaş central, post care l-a făcut cunoscut.


"Daca eu am zis Chiricheş să nu joace niciodată fundaş dreapta, atunci nu o să mai joace niciodată acolo. În distrugi dacă-l pui acolo", Gigi Becali, după ce Ilie Stan l-a folosit pe Chiricheş fundaş dreapta.


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.