Au îngropat securea! Naşul s-a împăcat cu Răzvan! "Îi doresc să câştige tot ce vrea!"

16 iun 2011 1554 afişări Nationala
Au îngropat securea! Naşul s-a împăcat cu Răzvan! "Îi doresc să câştige tot ce vrea!" Au îngropat securea! Naşul s-a împăcat cu Răzvan! "Îi doresc să câştige tot ce vrea!"

Marţi, Răzvan Lucescu şi Mircea Sandu s-au întâlnit, au avut odiscuţie şi se pare că au lămurit problemele dintre ei, punândcapăt conflictului care a izbucnit după ce Lucescu jr şi-a datdemisia.

Răzvan i-a cerut deunăzi lui Mircea Sandu să nu-l mai critice înpresă. În plus, la întâlnirea de taină dintre cei doi i-a transmisbossului de la FRF că va ajuta echipa naţională din postura deantrenor al Rapidului, îi va pregăti pe cei care vor fiselecţionaţi şi niciodată nu va pune beţe în roate fotbaliştilorcare vor fi chemaţi de Victor Piţurcă.

Ieri,Sandu a bătut în retragere!
De asemenea, ieri, Mircea Sandu a spus că a fost nervos atunci cândl-a atacat pe Răzvan, dar acum totul s-a încheiat şi nu va maiexista niciun conflict. "Am fost furios pe Răzvan Lucescu,dar mi-a trecut. Am fost supărat pentru ce s-a întâmplat cu Tamaş,Mutu, Brazilia şi Paraguay. Nu am absolut nimic cu Rapid şi RăzvanLucescu. Îi doresc să câştige tot ce vrea", a declaratMircea Sandu.


În ultima lună, Lucescu nu a făcut altceva decât săcontureze lotul echipei Rapid, convocând jucători care nu trebuiausă fie la echipa naţională
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.