Argentinienii, întâmpinaţi cu un protest la intrarea în Capitală: "Prin prezenţa la Bucureşti susţineţi mafia fotbalului românesc"

2 mar 2014 3208 afişări Nationala
Argentinienii, întâmpinaţi cu un protest la intrarea în Capitală: "Prin prezenţa la Bucureşti susţineţi mafia fotbalului românesc"

La Bucureşti a sosit în noaptea de sâmbătă spre duminică o parte a staff-ului naţionalei Argentinei, selecţionată care va susţine un amical împotriva reprezentativei României, pe 5 martie. Oficialii sud-americani au venit pentru a se asigura că Messi şi colegii lui vor avea parte de cele mai bune condiţii, dar au fost întâmpinaţi la intrarea în Capitală de un mesaj ostil.

După ce în urmă cu câţiva ani fanii lui Dinamo au arborat pe pasajul Băneasa un banner în care atrăgeau atenţia asupra neregulilor din fotbalul românesc, chiar în timpul vizitei lui Michel Platini la Bucureşti, acum o facţiune a suporterilor naţionalei, intitulată "Uniţi sub tricolor", a făcut acelaşi lucru. Tot în Băneasa, fanii i-au întâmpinat pe argentinieni cu un mesaj în limba spaniolă: "Prin prezenţa voastră la Bucureşti susţineţi mafia din fotbalul românesc".

Mesajul ultraşilor echipei naţionale vine ca o reacţie la decizia FRF de a disputa un amical "pompos" înaintea alegerilor pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, meci considerat a fi menit să distragă atenţia de la problema de fond, cea legată de corupţia din întreg fotbalul românesc.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.