Adevăratul motiv pentru care Mitriţă a fost trimis în tribune cu Feroe: "Oamenii din jurul lui nu-i dau sfaturi corecte". Cu ce l-a deranjat pe Contra

28 mar 2019 8672 afişări Nationala
Adevăratul motiv pentru care Mitriţă a fost trimis în tribune cu Feroe: "Oamenii din jurul lui nu-i dau sfaturi corecte". Cu ce l-a deranjat pe Contra

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit, joi, motivul pentru care Cosmin Contra l-a trimis în tribune pe Alexandru Mitriţă (23 de ani) la meciul cu Feroe.

Schimbat la pauză în înfrângerea cu Suedia (1-2), mijlocaşul de la New York City nu a reacţionat, ulterior, aşa cum şi-a dorit selecţionerul echipei naţionale, iar lipsa de implicare l-a făcut să nu fie alături de colegii săi la succesul cu 4-1 de la Cluj. În plus, Vochin crede că Mitriţă nu e sfătuit corect de oamenii din anturajul său: "Nu a recepţionat corect ceea ce s-a întâmplat. Eu cred că el e conştient că a făcut o repriză slabă acolo. Cifrele întăresc lucrul ăsta. A căzut. Deci, după repriza aia, văzând cum a jucat... Aşa l-am recepţionat eu de pe marginea terenului. L-am văzut cu capul plecat, fără implicare în antrenament, ca şi cum toate lucrurile s-ar fi dus după primele 45 de minute. Eu pe el îl consider în continuare un jucător tânăr, un jucător pe care l-am văzut de la 16-17 ani la loturile naţionale şi de care am fost foarte apropiat. Dar eu cred că el greşeşte sau are oameni în jurul lui care nu îi dau sfaturi corecte. Nu aşa se rezolvă lucrurile. Dacă ai avut un joc slab, să cazi într-o zonă de asta, în care trei zile să te antrenezi cu altă viteză faţă de ceilalţi", a spus consilierul lui Răzvan Burleanu, pentru Telekom Sport.

"Cu Mitriţă a fost...o chestie internă! O chestie internă, să nu se speculeze...Am luat datele InStat şi ce am văzut în cifrele premergătoare meciului m-a făcut să-l las pe Mitriţă în tribune. Am nevoie de jucători care să dea totul! Dacă joacă bine la echipa de club şi va veni la parametri fizici mai buni decât a venit acum, de ce să nu fie convocat? Nu sunt ranchiunos, accept anumite lucruri, dar nu accept niciodată ca un jucător, indiferent de numele lui, să nu vină aşa cum trebuie la echipa naţională", declara Contra, la finalul meciului cu Feroe.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.