Mutare-surpriză pe piaţa transferurilor! Fratele lui Jeremy Bokila, în negocieri cu echipa suporterilor din Timişoara

2 ian 2018 2387 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Mutare-surpriză pe piaţa transferurilor! Fratele lui Jeremy Bokila, în negocieri cu echipa suporterilor din Timişoara

Deocamdată, ASU Politehnica nu a anunţat nicio despărţire sau sosire, dar staff-ul lucrează intens. La capitolul transferuri ar putea apărea o mutarea mai mult decât surprinzătoare, mai ales prin prisma numelui şi a faptului că e un jucător din Vestul Europei. Bogdan Andone este interesat, printre altele, de Noe, fratele mai mic al lui Jeremy Bokila!

De altfel, în familia Bokila, trei fraţi sunt atacanţi: Jeremy, Wim şi Noe. Ultimul are 27 de ani, a început fotbalul la 7 ani, e născut în Congo, dar are şi cetăţenie olandeză. Site-ul transfermarkt.de îl prezintă ca jucător ce loveşte mingea atât cu dreptul, cât şi cu stângul. În acest sezon a fost legitimat în liga a treia olandeză, la SV DFS. A mai jucat în Europa la Zutphen, în liga a doua olandeză. la KSC Krimbergen, liga a patra belgiană, şi BSV SV Rehden, în liga a patra germană. Din informaţiile noastre, Bogdan Andone mai negociază şi cu alţi atacanţi, tot de origini africane.

Vor fi şi plecări, dar nu şi ”marea” plecare de pe Ştiinţa

De la ASU Politehnica vor pleca sigur Marius Staicu şi Mădălin Stancu, ultimul care va juca în Liga a IV-a Timiş, la ACS Dumbrăviţa. Din unele informaţii, vor mai fi plecări, iar una posibilă ar fi cea a lui Andrei Ţugui. Însă de pe stadion, până la urmă nu va mai fi nicio plecare. Deşi ar fi trebuit ca din primăvară să înceapă lucrările la tribuna noua de la Stadionul Ştiinţa, aparent lucrările vor începe vara viitoare. Aşadar, ASU Politehnica poate termina sezonul pe stadionul ei favorit.

Echipa suporterilor se va reuni în 15 ianuarie.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.