Mititelu şi-a luat gândul de la cele 240 de milioane de euro. Noua strategie după ce a pierdut procesul: "Vreau plata un prejudiciu mult mai mic, în rate"

22 iun 2017 5496 afişări Fotbal Intern
Mititelu şi-a luat gândul de la cele 240 de milioane de euro. Noua strategie după ce a pierdut procesul: "Vreau plata un prejudiciu mult mai mic, în rate"

Adrian Mititelu a pierdut procesul dezafilierii Universităţii Craiova, după ce magistraţii i-au achitat pe Mitică Dragomir şi Mircea Sandu, iar fostul finanţator al clubului din Bănie a pierdut şi despăgubirile de 240 de milioane de euro.

După decizia Curţii de Apel, Mititelu pare că şi-a schimbat strategia. Omul de afaceri a contactat FRF-ul pentru stingerea litigiului, dar acesta nu renunţă la despăgubirile cerute, ceva mai mici de data aceasta: "Am făcut o propunere către FRF, apropo de cum vreau eu să se stingă litigiul. În aceşti ani foarte mulţi au spus că vreau să falimentez fotbalul. Vreau plata unui prejudiciu mult mai mic, care să fie plătit în rate, eşalonat timp de 10 ani. Eu le fac o propunere decentă, pentru că am putea să ajungem, probabil, la o nouă sentinţă de 250 de milioane de euro.Vreau condiţii mai rezonabile, să sting amiabil acest litigiu. O să vedeţi scrisoarea joi, o să o fac publică. Mingea e la ei, să analizeze scrisoarea. Nu ar trebui să mai comenteze nimic, dar probabil că vor ignora scrisoarea mea", a declarat Mititelu la DigiSport

Aflat în război cu Primăria din Craiova, dar şi cu CS U Craiova, Mititelu a atacat şi cele două părţi: "În niciun caz nu s-a tranşat latura civilă pentru Federaţie şi Ligă. Săptămâna viitoare, probabil, vom introduce acţiunea în civil. O să chemăm şi Primăria Craiova, dar şi CS U Craiova. Pentru un bun obţinut ilegal, tu nu poţi să invoci buna credinţă", a adăugat omul de afaceri. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.