Mititelu, părăsit de Gică Craioveanu: "Îi va fi greu să vadă altă echipă la Craiova, dar asta e situaţia"

28 iun 2013 5812 afişări Fotbal Intern
Mititelu, părăsit de Gică Craioveanu: "Îi va fi greu să vadă altă echipă la Craiova, dar asta e situaţia"

CS Universitatea Craiova este noua echipă de fotbal pe care autorităţile locale o vor susţine, echipă în care nu se va regăsi însă şi Adrian Mititelu. Acesta a declarat că îşi va face propria echipă pe care o va înscrie în Liga a 4-a.

Unul dintre oamenii chemaţi de Adrian Mititelu să-l ajute la formarea noii echipe a fost Gică Craioveanu. Acesta a ales însă să susţină proiectul primăriei.

"Această echipă ar beneficia de un sprijin extrem de important, al primăriei. Şi, văd că e foarte important, ar avea palmaresul clubului până în 1994, adică are toate trofeele câştigate. Din câte am înţeles, sunt şanse mari ca echipa Craiovei să joace în sezonul următor în Liga a II-, sub numele de CS Universitatea Craiova. Şi mie mi se pare că poate fi considerat un fel de club mamă, dacă pot să-i spun aşa. Sunt sute de mii de oameni care duc dorul acestei echipe, iar Oltenia nu-şi poate permite luxul să mai stea încă un an fără ea.

Adi a pus mult suflet la Craiova, mulţi bani şi noi îi datorăm ceva lui Adrian. Am înţeles că ar vrea să înscrie echipa în liga a 4-a, a 5-a. Ar fi prea mulţi ani de aşteptare ca să promovăm. Ştiu că îi va fi greu să vadă altă echipă la Craiova, dar asta e situaţia. Până la urmă nici nu poate fi interpretat că e vorba despre altă echipă, eu o consider echipa la care am jucat din 1991 până în 1994", a mai declarat Craioveanu pentru Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.