Mirel Rădoi, selecţioner la naţionala de tineret, dar şi jucător în Liga 1 la minifotbal

5 sep 2018 1340 afişări Fotbal Intern
Mirel Rădoi, selecţioner la naţionala de tineret, dar şi jucător în Liga 1 la minifotbal

Echipa lui Petre Marin, Old New Stars, a făcut câteva achiziţii importante înainte de startul noului sezon al campionatului de minifotbal Victory Cup.

Cu siguranţă, cel mai răsunător transfer este cel al lui Mirel Ràdoi, fostul căpitan al FCSB-ului în perioada UEFAntastică. Old New Stars este fostul Pronostic Sportiv, echipă care activează de ani buni la campionatul de minifotbal din Bucureşti, Victory Cup. În această ediţie a campionatului de minifotbal echipa lui Ghionea şi Petre Marin l-a pierdut pe Bănel Nicoliţă, care odată cu promovarea formaţiei din Făurei în Liga a treia, nu mai are drept de joc în competiţiile de amatori.

În locul lui Bănel, au venit, în schimb, Mirel Rădoi şi Rică Neaga. Pe cei doi, alături de Bogdan Pătraşcu, Stelian Stancu, Sorin Paraschiv, Petre Marin sau Sorin Ghionea îi puteţi vedea în fiecare săptămână în Militari, la campionatul de minifotbal Victory Cup, competiţie care se disputa sub egida FRF.

Colegii de generaţie îi ţin pumnii strânşi selectionerului U21 în cele două meciuri, cu Portugalia şi Bosnia, care pot decide calificarea tricolorilor mici la turneul final din 2019.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.