Metoda "smart" prin care Gică Popescu vrea să scape de cea mai mare problemă a Capitalei, în vederea EURO 2020: "Este o măsura care va fluidiza traficul"

18 sep 2018 16126 afişări Fotbal Intern
Metoda "smart" prin care Gică Popescu vrea să scape de cea mai mare problemă a Capitalei, în vederea EURO 2020: "Este o măsura care va fluidiza traficul" MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Gică Popescu a prezentat o iniţiativă prin care traficul din Bucureşti să nu reprezintă o problemă pe durata EURO 2020. "Baciul" a spus că trebuie devansată cu o săptămână terminarea şcolii în următorul an şcolar.

"Trebuie devansată cu o săptămână terminarea şcolii. Este foarte important să se ia această hotărâre, şi se ia la nivelul Capitalei, pentru ca atunci când se joacă primul meci să nu mai fie şcoli. Este o măsură care se va lua pentru a fluidiza traficul în Capitală. Asta e o măsură care se va lua pentru şcolile primare şi grădiniţe, să-şi înceteze activitatea... Să înceaptă cu o săptămână mai devreme. Se vor lua măsuri din toate părţile pe perioada celor două săptămâni", a spus Gică Popescu, pentru Digi Sport.

Arena Naţională va găzdui partidele din Grupa C. Meciurile vor avea loc pe 14, 18 şi 22 iunie 2020. La Bucureşti se va mai disputa un meci din optimile de finală, pe 29 iunie. Meciul de deschidere va avea loc la Roma, pe 12 iunie, în timp ce finala se joacă la Londra, pe 12 iulie. Oraşele care vor organiza turneul final sunt: Bucureşti, Roma, Baku, Sankt Petersburg, Amsterdam, Copenhaga, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen şi Budapesta.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.