Marius Şumudică a fost audiat din nou de Comisia de Disciplină. Antrenorul Astrei află luni verdictul. Scenariu optimist: poate scăpa cu un simplu avertisment

24 feb 2016 1440 afişări Fotbal Intern
Marius Şumudică a fost audiat din nou de Comisia de Disciplină. Antrenorul Astrei află luni verdictul. Scenariu optimist: poate scăpa cu un simplu avertisment

Marius Şumudică s-a prezentat, miercuri, în faţa Comisiei de Disciplină a FRF, unde a fost audiat dn nou în legătură cu scandalul de pariuri în care este implicat.

Antrenorul Astrei a ajuns pentru a doua oară în faţa Comisiei, după ce se mai prezentase la Casa Fotbalului în urmă cu câteva zile, şi-a prezentat argumentele, iar acum speră că pedeapsa nu va fi de doi ani cu suspendare, aşa cum s-a zvonit iniţial. Conform prevederilor FIFA, oamenii de fotbal aflaţi la prima abatere în astfel de cazuri ar putea scăpa chiar şi cu un simplu avertisment. Regulamentul Disciplinar din România prevede, însă, suspendarea pentru nu mai puţin de doi ani.

După ce i-a ascultat pe Şumudică şi avocatul său, Comisia de Disciplină a rămas în pronunţare, verdictul în cazul antrenorului Ligii 1 urmând să fie anunţat luni, 29 februarie.

În cazul în care nu va fi mulţumit de decizia luată, tehnicianul de 44 de ani are varianta apelului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.