Marius Lăcătuş, răspuns pentru FCSB în privinţa noului Stadion Steaua! Intervenţia care nu lasă loc de interpretări: "După ce va fi terminat..."

5 apr 2019 7691 afişări Fotbal Intern
Marius Lăcătuş, răspuns pentru FCSB în privinţa noului Stadion Steaua! Intervenţia care nu lasă loc de interpretări: "După ce va fi terminat..."

Marius Lăcătuş a fost chestionat în privinţa noului Stadion Steaua, care ar urma să fie finalizat în 2020, înainte de Campionatul European. Antrenorul Stelei a susţinut că noua arenă va fi predată Ministerului Apărării Naţionale, astfel că a întărit poziţia ministrului Gabriel Leş.

”După ce va fi terminat, stadionul va fi predat Ministerului (n.r. - MApN)! Aşa că cei care vor hotărî cine va juca pe acest teren vor fi cei din conducerea clubului şi din conducerea Armatei!”, a declarat „Fiara” pentru DigiSport.

Invitat la ProSport Live, într-o ediţie specială a emisiunii, Gabriel Leş - ministrul Apărării Naţionale, a comentat şi evenimentele care înconjoară în această perioadă secţia de fotbal din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Ministrul a dat asigurări că, în ciuda faptului că se ia în calcul restructurarea unor secţii care nu au performanţe, cea de fotbal este în siguranţă: ”Stadionul se face pentru Clubul Sportiv al Armatei! Stadionul va fi funcţional şi se face pentru secţia de fotbal a CSA”, a mai spus ministrul.

Acesta a lămurit şi incertitudinea cu privire la intenţiile MApN de a continua procesele cu FCSB: ”Juriştii instituţiei luptă pentru obţinerea acestor aspecte (n.r. - palmares, despăgubiri) cu toată susţinerea MApN, cu susţinerea comandantului CSA. Când eşti managerul unei instituţii, bineînţeles că juriştii luptă pentru această instituţie. Şi, bineînţeles, totul se face cu suportul conducătorului superior. Să nu uităm că un jurist, când merge în instanţă, merge cu un mandat semnat de şeful superior ierarhic. Nu se pune problema ca noi să ne dorim altceva”, a adăugat ministrul MApN.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.