Lupescu, răspuns acid pentru Burleanu, care l-a atacat subtil: "De asta e fotbalul românesc în această situaţie. Vorbeşte fără să cunoască"

11 feb 2018 14686 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Lupescu, răspuns acid pentru Burleanu, care l-a atacat subtil: "De asta e fotbalul românesc în această situaţie. Vorbeşte fără să cunoască"

Ionuţ Lupescu va candida la alegerile FRF din 18 aprilie, anunţându-şi oficial candidatura, şi a dezvăluit câteva din motivele care l-au făcut să ia această decizie. Fostul internaţional i-a răspuns lui Răzvan Burleanu, cel care a declarat recent că Lupescu va candida la preşedinţia Casei Fotbalului pentru că nu avea viitor la UEFA.

”În ultimele luni am primit foarte multe mesaje şi telefoane de la oamenii din fotbalul românesc. Mi-au povestit de problemele care sunt acum în fotbalul de la noi, iar eu am considerat că este de datoria mea de a încerca să revin aici şi să încerc să dau ceva înapoi fotbalului şi locului unde am crescut. N-a fost o decizie uşoară, dar toţi cei care au activat în fotbalul românesc au datoria să întoarcă ceva înapoi din ce au primit de-a lungul timpului.

Va fi o provocare foarte grea şi sper să conving votanţii de ceea ce îmi doresc să fac. Este clar că fiecare candidat trebuie respectat, indiferent de numele lui. Mă bucur că există oameni importanţi care vor să fie de partea mea, care mă susţin. Cine vrea să ajute fotbalul românesc este primit cu drag alături de mine.

Până să-mi fac echipa, consider că este mult mai important să vorbesc cu votanţii şi să le explic şi lor de ce am renunţat la viaţa din Elveţia pentru a reveni în România. Îmi pare rău că preşedintele FRF nu cunoaşte structura de la UEFA şi vorbeşte fără să ştie anumite lucruri. Poate din această cauză fotbalul românesc este în situaţia asta”
, a declarat Ionuţ Lupescu, la TelekomSport.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.