Luat prin surprindere, Gică Popescu a scos în evidenţă greşeala majoră comisă de Ionuţ Lupescu. "Baciul", discurs "cu de toate": Cum a răspuns când a fost întrebat dacă va candida peste patru ani

18 apr 2018 18988 afişări Fotbal Intern
Luat prin surprindere, Gică Popescu a scos în evidenţă greşeala majoră comisă de Ionuţ Lupescu. "Baciul", discurs "cu de toate": Cum a răspuns când a fost întrebat dacă va candida peste patru ani

Gică Popescu a declarat, după rezultatul alegerilor de la Casa Fotbalului, că povestea cu intervenţia politicului în fotbal nu stă în picioare. "Baciul" spune că Lupescu a greşit când şi-a amânat decizia de a candida.

"M-a surprins numărul mare de voturi pe care l-a primit Burleanu în primul tur, credeam că se va ajunge în turul doi. Se dovedeşte că este foarte greu să baţi un preşedinte în funcţie. El a avut patru ani la dispoziţie să se apropie de membrii afiliaţi. Ionuţ a avut doar o lună la dispoziţie, s-a decis târziu. A doua oară mi-am anunţat candidatura cu şase luni înainte. Până la urmă, oamenii introduc singuri voturile.

Nu ştie nimeni cum votezi, nici primarul, nici preşedintele de partid... Povestea asta cu politicul nu prea o văd să stea în picioare. Cei care au mers la vot trebuie să înceapă să-şi asume rezultatele actualei administraţii. Votul de astăzi trebuie respectat. Aşa au dorit oamenii să voteze şi punct. Nu candidez peste patru ani, acest subiect e închis pentru mine. L-au avut astăzi pe Lupescu şi i-au dat 33% din voturi", a spus Gică Popescu, la Digi Sport.

Răzvan Burleanu a câştigat alegerile cu 168 de voturi din 254. Asta înseamnă un procent de 66,1%! Lupescu a adunat doar 78 de voturi, în timp ce Marcel Puşcaş a strâns doar 8 sufragii.Ilie Drăgan nu a adunat niciun vot.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.