Lovitură pentru „câini”! Mattia Montini pleacă de la Dinamo! Un coleg l-a dat de gol

Autor: Cosmin Olteanu Publicat: 02 Apr. 2020, 19:39 Fotbal Intern
Lovitură pentru „câini”! Mattia Montini pleacă de la Dinamo! Un coleg l-a dat de gol

Contractul lui Mattia Montini (28 de ani) expiră pe 30 iunie, iar șansele ca acesta să continue la formația din „Ștefan cel Mare” sunt foarte mici, mai ales că în următoarea perioadă se anunță micșorări drastice ale salariilor de la Dinamo. Inclusiv portarul lui Dinamo, Riccardo Piscitelli (26 de ani), este sceptic în privința prelungirii contractului conaționalului său.

„Au spus că se va discuta că fiecare jucător, dar deocamdată aşteptăm. Cei de la club au zis că vom discuta despre asta şi ne-au spus despre decizia dată de statul român şi despre decizia de a ne tăia din salariu în această lună şi că vom primi şomajul din partea statului. Cred că încă se discută despre ce decizie să se ia.

Cred că Montini va pleca pentru că el este la final de contract şi probabil că va pleca. Dar se poate ca Dinamo să ofere un alt contract, poate cu un salariu diferit. Situaţia mea e diferită fiindcă mai am contract pe doi şi este important pentru mine şi pentru club, să îşi păstreze lotul”, a declarat Piscitelli, pentru Telekom Sport.

Piscitelli: „Pe Montini îl ştiam de când eram la Benevento!”

Piscitelli susține că îl știa pe Montini de când au evoluat împreună la Benevento, însă la Dinamo a reușit să-l cunoască mai bine.

„Nu mă aşteptam, am creat o prietenie cu mulţi italieni şi cu străinii, mai mult decât atunci când jucam în Italia. Pe Montini îl ştiam de când eram la Benevento, am jucat 3 luni împreună, dar eram doar >. Iar aici ne sunăm zilnic, ne trimitem mesaje, apeluri video. Şi e la fel şi cu Diego (n.r. – Fabbrini). Suntem în aceeaşi cameră la Săftica sau în deplasări”, a adăugat Riccardo Piscitelli.

Ionuț Neogoiță taie salariile la Dinamo

La Dinamo se anunță vremuri și mai negre, din punct de vedere financiar, în sezonul viitor. Ionuț Negoiță intenționează să micșoreze drastic bugetul de salarii, astfel că în ediția 2020/2021 a Ligii 1, fondul salarial va scădea de la 150.000 de euro la 75.000 de euro pe lună, notează GSP.

În prezent, fotbaliștii dinamoviști au două salarii restante, iar acest număr poate crește având în vedere că viitorul se anunță sumbru. Atât formația din „Ștefan cel Mare” cât și restul echipelor din Liga 1 au sistat antrenamentele după ce campionatul a fost oprit din cauza poandemiei de coronavirus. FRF a anunțat că Liga 1 va fi suspendată până la data de 31 martie, însă este evident faptul că perioada de sistare va fi prelungită, având în vedere că pandemia de COVID-19 este în creștere în țara noastră.

850.000 de euro este cota lui Mattia Montini, conform transfermarkt.com

4 goluri a marcat Mattia Montini în 18 partide bifate pentru Dinamo, în acest sezon

Autor: Cosmin Olteanu Publicat: 02 Apr. 2020, 19:39 Fotbal Intern
Pe aceeași temă