FCSB – U Craiova 4-1. Echipa lui Bogdan Vintilă revine în lupta pentru titlu și ajunge la 3 puncte de CFR Cluj. Oltenii au uitat fotbalul în meciul fără spectatori de pe „Arena Națională”

FCSB - U Craiova 4-1. Echipa lui Bogdan Vintilă revine în lupta pentru titlu și ajunge la 3 puncte de CFR Cluj. Oltenii au uitat fotbalul în meciul fără spectatori de pe „Arena Națională”
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB se întoarce în lupta pentru titlu. A bătut Craiova cu 4-1 și a urcat pe locul doi la egalitate de puncte trupa din Bănie și la trei puncte de liderul CFR Cluj. Meciul s-a jucat fără spectatori, pe „Arena Națională”, după decizia Guvernului României care speră ca, în acest fel, să oprească răspândirea noului coronavirus

FCSB a deschis scorul în minutul 23 prin Oaidă, iar în repriză Florinel Coman și Dennis Man au avut șansa de mări avantajul. Golul a picat însă în poarta lui Andrei Vlad în ultimele secunde ale primei reprize, după reușita lui Bărbuț.

Trupa lui Bogdan Vintilă s-a dezlănuțit în repriza a doua. Oaidă a reușit „dubla” în minutul 57. Pe final de partidă Dennis Man și Florin Tănase au dat loviturile decisive unei echipe prăbușite.

LIVE TEXT | FCSB- CS Universitatea Craiova 4-1

Min 90+4 Final de meci. FCSB câștigă cu 4-1

Min 84. Goooool FCSB. Florin Tănase îi pasează lui Dennis Man care trece nestingherit printre doi fundași și trimite mingea în poartă

Min 78. Goooooool FCSB. Martic greșește, Panțîru recuperează și îi pasează lui Florin Tănase, care reușește să trimită mingea în poartă. Este al șaselea gol al căpitanului FCSB din acest campioonat.

Min 70. Intră Kamer Qaka în locul lui Alexandru Mateiu

Min 70. Intră Lucian Filip în locul lui Ionuț Vână. Fotbalistul intrase pe teren în minutul 10 în locul lui Olaru

Min 64. Schimbare la Craiova. Iese Bărbuț, intră Ivan.

Min 60 .Dennis Man a primit la 25 de metri de la Florinel Coman și a șutat violent la poartă. Balonul a trecut peste poartă.

Min 60. Cartonaș galben pentru Mihai Bălașa.

Min 58. Baiaram driblează doi adversari și șutează puternic, mingea lovește bara din dreapta și ricoșează în cea din stânga

Min 57. Goooool FCSB. Răzvan Oaidă înscrie golul de 2-1. Crețu a centrat, Coman a pasat în șase metri, iar Oaidă a semnat golul de 2-1.

Min 54. Ocazie uriașă irosită de FCSB. Man îi pasează superb lui Florinel Coman care este liber în careu, dar nu-și potrivește pașii și nu reușește să tragă la poartă

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45. GOOOOL Craiova. Centrare impecabilă Nicușor Bancu, iar Cristi Bărbuț înscrie, de la marginea careului de șase metri, pe lângă mâna lui Andrei Vlad. Este prima pasă de gol din acest campionat pentru căpitanul oltenilor.

Min 38. Craiova iese timid din propria jumătate. Elvir Koljic trimite cu capul pe centrul porții și Andrei Vlad respinge în corner

Min 35. Dennis Man execută superb o lovitură de colț și mingea ajunge pe transversală.

Min 34. Nicușor Bancu îl faultează pe Florin Tănase și a primit cartonașul galben

Min 32. Vînă trimite o pasă superbă de aproape 30 de metri și îl lasă singur pe Florinel Coman cu portarul Pigliacelli. Atacantul FCSB nu-și potrivește bine pașii și portarul italian intervine salvator.

Min 24. Ocazie Florinel Coman. Atacantul FCSB își pierde adversarul pe drum și șutează periculos. Mingea trece puțin pe lângă bară.

Min 23. Goooool FCSB. Mirko Pigliacelli greșește și îi pasează lui Dennis Man, mingea ajunge la Florinel Coman care trimite mingea în bară. Răzvan Oaidă este pe fază și trimitea mingea în plasă. 

Min 18. Schimbare la Craiova. Iese Luis Nițu, intră Elvir Koljic.

Min 17. Ionuț Panțîru primește cartonașul galben

Min 13. Ocazie bună FCSB. Dennis Man șutează puternic, dar mingea trece pe lângă poartă

Min 11. Primul cartonaș galben al partidei. Ovidiu Popescu este avertizat de arbitrul Istvan Kovacs

Min 10. Darius Olaru a fost dus la ambulanță și a fost înlocuit de Ionuț Vînă

Min 8. Centrare Martic și Bălașa reia cu capul. Nu sunt emoții pentru portarul Pigliacelli

Min 5. Mihai Stoica, Ovidiu Petre și Soiledis în tribună

Min 3. Darius Olaru se lovește cap în cap cu Luis Nițu. Jucătorul are nevoie de îngrijiri medicale.

Min 1. A început partida. Schimbare de ultimă oră în echipa Craiovei: Valentin Mihăilă s- a accidentat la încălzire și a fost înlocuit de Ștefan Baiaram.


UPDATE 20.20: Gică Popescu, declarații dure înaintea partidei FCSB- CS Universitatea Craiova:

„Este fantastic că Universitatea Craiova e în prima ligă, dar nu e echipa la care am jucat eu. Echipa aia a murit”, a declarat Gică Popescu la Realitatea Plus. (Ce a mai spus fostul internațional găsiți aici)

UPDATE 20.10: Bogdan Vintilă, criticat pentru că nu l-a titularizat pe Adrian Petre.

„Au dat bani pe el și cred că se pripesc. Așa s-a întâmplat și cu alții și după aceea s-au pierdut, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

„Ar trebui un atacant, dar dacă asa s-a decis, așa jucăm, iar cine joaca în față trebuie să marcheze”, l-a atacat Mihai Pintilii pe antrenorul FCSB, în direct la Digi Sport.

UPDATE 20.00: Sorin Cîrțu este nemulțumit că meciul se va juca în fața unor tribune goale. Este convins că situația privind coronavirsului este mai gravă decât ni se spune:

„Este o situație neplăcută că venim mereu cu gândul să câștigăm și plecăm supărați. Aș vrea să văd și în teren că suntem în fața lor în clasament. Vreau să văd că echipa a trecut de momentul dificil și sper că sunt montați pentru acest meci. Acum avem un parcurs bun și vrem să-l câștigăm.

Și dacă vom câștiga nu putem să vorbim de o ruptură în clasament, cred că lupta se va în continuare.

Faptul că avem un stadion gol nu avantajează pe nimeni. Stadionul cel mai mare  din țară este acum cel mai gol. Probabil că se știe mai mult decât ni se spune și se încearcă estomparea situație”, a declarat Sorin Cîrțu la Digi Sport.

UPDATE 19. 50: „Arena Națională”, un stadion care arată trist fără spectatori.

 

UPDATE 19.40: Pe pagina de Facebook a echipei Universitatea Craiova au apărut imagini cu sosirea de la „Arena Națională”. Jucătorii s-au dus direct pe gazon, să vadă cum se prezintă. Oltenii l-au lăsat acasă pe Gustavo, brazilianul adus în această săptămână.

? Băieții noștri au ajuns la stadion.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 8 martie 2020

 

UPDATE: 19.30 Bogdan Vintilă este nemulțumit că meciul se joacă fără spectatori.

„Regret că nu o să avem parte de spectatori la meciul din seara asta! Decisiv nu pot să spun că e, dar e un joc foarte important, pentru că trebuie să menținem distanța față de CFR. Sunt două meciuri importante”, a declarat antrenorul FCSB.

UPDATE 19.20: Decizia Guvernului a de închide porțile stadioanelor a creat o mică dispută în studioul Digi Sport.

„Nu mi se pare o decizie normală… Trebuia să anunți că închizi porțile cu câteva zile înainte. Te trezești dimineața și după aia iei o astfel de decizie. Au fost vândute multe bilete online și vor fi probleme”, a declarat Helmuth Duckadam, directorul de imagine al FCSB.

„Nu este de joacă și este bine că se iau măsuri. Eu spun că este foarte bine că se iau aceste decizii”, a declarat Gabi Balint.

„Pentru spectacol nu este bine, dar pentru a proteja spectatorii este foarte bine”, a declarat Ilie Dumitrescu.

UPDATE: Gigi Becali susține că a făsit soluția pentru a combate coronavirusul:

”Eu spun așa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. Merg mai departe și spun altceva. O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Țineți minte ce vă spun. O să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic” a declarat Gigi Becali.

Reamintim că Guvernul României a decis interzicerea adunărilor publice cu peste 1.000 de persoane. Printre evenimentele afectate se numără și meciurile de fotbal, prezența spectatorilor fiind interzisă pentru a preveni răspândirea coronavirus.

Suporterii care au achiziționat bilete la meciul FCSB – U Craiova își vor primi banii înapoi.

Echipe de start:

FCSB: A. Vlad – Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Ov. Popescu, Tănase – D. Olaru – Man, Coman
Rezerve: Niga, Miron, L. Filip, Moruțan, Momcilovic, Ad. Petre, I. Vînă
Antrenor: Bogdan Vintilă

Craiova: Pigliacelli – Martic, Bălașa, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, L. Nițu, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, Dielna, Vătăjelu, Qaka, A. Ivan, Koljic, Baiaram
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: „Arena Națională” (București)
Arbitru: Istvan Kovacs // A1: Vasile Marinescu; A2: Valentin Avram

Bogdan Vintilă, decizie neașteptată. Adi Popa, exclus din lot pentru derby-ul cu Craiova 

Adrian Popa (31 de ani) a fost titular în partida câștigată de FCSB, în Cupa României, contra lui FC Hermannstadt (1-2). Ba mai mult, acesta a bifat minute și în ultimele cinci meciuri din campionat. Cu toate acestea, mijlocaș nu a fost inclus în lot pentru partida cu CSU Craiova, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

Popa a fost împrumutat, în vara anului trecut, de la FC Reading. Contractul acestuia cu formația bucureșteană urmează să expire la finalul acestui sezon.

Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR, pe ascuns

Bălgrădean a semnat cu CFR, iar acesta va fi noul goalkeeper al echipei clujene, începând cu sezonul următor. Conform ultimelor informații, acesta ar fi ajuns la un acord cu campioana României încă de acum două săptămâni, lucru care l-a înfuriat pe patronul Gigi Becali, acesta nefiind anunțat de mutarea făcută.

Tată, ăsta nu o să mai vadă niciun ban de la mine că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul. Să nu mă enerveze că și așa suntem în Postul Paștelui și nu am chef de scandal. Să își ia geanta și să plece la frații lui de la CFR, că la noi nu are ce să mai caute. Nu îl mai suferă nimeni în vestiar, nici măcar colegii lui.

Să vină să reziliem angajamentul că oricum mai are contract doar vreo trei luni cu noi și nu are rost să mai stea după salariul de la FCSB. Sunt convins că și-a luat bani la semnătură de la CFR Cluj, așa că nu este sărac cu banii. Să fie înțelegător și să plece frumos de la echipă cât mai repede. Nu îl mai vrea nimeni la echipă. Nu credeam în viața mea că o să pățesc așa ceva cu un asemnea individ. Bălgrădean este decepția vieții mele. Nu îl mai vreau sub nicio formă la echipa mea. Suporterii sunt furioși pe ela spus Gigi Becali pentru ProSport.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…