LIVE BLOG | S-a terminat: Dinamo – Steaua 3-1! „Roș-albii” obțin prima victorie cu marii rivale după 2011. Sclipiri de geniu ale lui Rednic, Rădoi fără replică

Redactor:
Matei Udrea
LIVE BLOG | S-a terminat: Dinamo - Steaua 3-1!
  • Publicat:
  • Actualizat:

DinamoSteaua, meci început la ora 20:30, în etapa a 18-a din Liga 1, este a 160-a confruntare directă dintre cele două forțe ale fotbalului românesc.

Echipele de start:

Mircea Rednic începe derby-ul cu 7 străini și numai 4 români titulari la Dinamo: Cerniauskas – Fai, Mevlja, Nedelcearu, St. Filip – P. Anton, Vojnovic – Rotariu, Palic, Shalaj – Essombe

Mirel Rădoi aruncă în luptă pentru Steaua 4 străini și 7 români: Niță – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Breeveld, Filip – Ad. Popa, Stanciu, Tudorie – Tade


UPDATE 22:24 S-a terminat: Dinamo-Steaua 3-1. „Roș-albii” obțin o victorie en fanfare după patru ani și jumătate de așteptare și egalează Steaua în clasament. Rezultatele directe le sunt însă favorabile: 0-0 și 3-1.

UPDATE 22:23 Nicolae Stanciu înscrie golul de onoare pentru Steaua cu un șut de la 24 de metri. E minutul 90+2, totul s-a terminat, Steaua, spre deosebire de Dinamo, n-a fost azi preocupată de șuturile de la distanță

UPDATE 22:21 Nimic nu le intră steliștilor în această seară. Nicolae Stanciu torpilează transversala dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. E minutul 89 și s-a dus, probabil, ultima ocazie de a înscrie golul de onoare.

UPDATE 22:20 Steaua e în derivă. Echipa a primit 8 goluri în ultimele trei etape, patronul Gigi Becali a părăsit deja tribuna oficială, se naște întrebarea dacă Mirel Rădoi mai continuă după acest dezastru.

UPDATE 22:15 Minutul 83, Dinamo – Steaua 3-0, Gnohere înscrie cu o bombă de la semidistanță și oaspeții sunt la pământ. E o clipă istorică pentru gazde, care-și iau o revanșă strălucită după 12 meciuri consecutive fără victorie în fața „roș-albaștrilor”

UPDATE 22:12 Pare că Steaua nu mai crede. E minutul 81, oaspeții își pierd vizibil luciditatea, dacă nu înscriu repede un gol nu mai pot spera la ceva.

UPDATE 22:11 E minutul 80, a ieșit Lucian Filip și a intrat Vlad Mihalcea la Steaua. E a doua schimbare a oaspeților.

UPDATE 22:10 Steaua pare demoralizată. Fără suporteri, fără soluții pe banca de rezerve, fără antrenor, care n-are dreptul să se ridice de pe bancă, e greu.

UPDATE 22:08 Rednic face ultima schimbare, îl scoate pe Anton și îl introduce pe olandezul Van Haaren.

UPDATE 22:06 Rădoi l-a scos pe Tudorie și l-a introdus pe Enceanu. Asta e tot ce poate oferi lotul Stelei în acest moment critic.

UPDATE 22:05 Steaua pare prăbușită.

UPDATE 22:04 Este seara lui Rednic, fără îndoială. Golul doi a fost reușit de Palic după un contraatac excelent dezvoltat pe stânga de nou-introdusul Gnohere.

UPDATe 22:00 Gol Dinamo, 2-0 în minutul 67 după un șut excelent al lui Palic de la 16 metri, la colțul stâng al porții lui Niță! „Roș-albii” sunt foarte aproape de prima lor victorie cu Steaua după patru ani și jumătate.

UPDATE 21:57 Mirel Rădoi privește meciul de pe banca de rezerve, cu mâinile împreunate în poală. Lipsa de soluții între rezerve îi limitează mult posibilitatea de a replica pe teren.

UPDATE 21:54 A doua schimbare la Dinamo, iese Essombe, bine anihilat de Varela în timpul cât a jucat, și intră Gnohere, golgheterul dinamoviștilor, cu 6 goluri înscrise în acest sezon. E minutul 63.

UPDATE 21:51 Mirel Rădoi încearcă să schimbe și el ceva.

UPDATE 21:48 1-0 pentru Dinamo! Incredibil, autogol Varela dintr-o centrare a lui Gavrilă, care intrase cu câteva secunde înainte! Moment de inspirație divină pentru Mircea Rednic, cel care jubilează acum pe margine. E minutul 57.

UPDATE 21:47 Prima schimbare a partidei. Iese elvețianul Shalaj, intră Gavrilă la Dinamo. Cel schimbat nu și-a făcut deloc simțită prezența până în momentul înlocuirii.

UPDATE 21:46 La fel ca și în prima repriză, Steaua începe în atac. Ploaia s-a oprit și jucătorii oaspeți încearcă să profite iuțind jocul.

UPDATE 21:44 Incredibilă ratare a lui Adi Popa, care trage pe lângă poartă din mijlocul careului, liber ca pasărea cerului. La această fază din minutul 51, apărarea dinamovistă a fost incapabilă să respingă balonul.

UPDATE 21:40 S-a reluat meciul. Ambele echipe sunt în formula din primul minut. Nici Rednic, nici Rădoi n-au făcut schimbări. Steaua pare, în orice caz, fără soluții pe banca de rezerve.

UPDATE 21:35 Dinamoviștii revin primii de la cabine. Rednic pare cătrănit și îngândurat, se consultă cu Ionel Dănciulescu și Iulian Mihăescu. Cei trei continuă conversația pe bancă. Ieșirea steliștilor generează instantaneu un cor de huiduieli și înjurături în tribună.

UPDATE 21:20 Pauză. Cel puțin o surpriză tactică pritocită de Rednic pare să nu aibă succes.

UPDATE 21:17 Râpă luftează penibil la o degajare și îi trage un „ciomag” peste picioare lui Voijnovici. Balaj îi arată imediat cartonașul galben. Multe astfel de stângăcii se petrec azi pe „Dinamo”

UPDATE 21:14 Camerunezul Fai, de la Dinamo, profită de faptul că tânărul Tudorie nu se descurcă prea bine și urcă des pe flancul drept. În minutul 41, Fai a ajuns chiar în situația de a finaliza pe un contraatac. Șutul său de la 22 de metri a fost însă mult peste poartă.

UPDATE 21:12 Nicolae Dică, „secundul” lui Țiți Dumitriu în acte, dar al lui Rădoi în realitate, este cel care iese la marginea terenului pentru a striga la jucătorii steliști.

UPDATE 21:10 Se observă că Dinamo încearcă să tragă cât mai mult la poartă, indiferent că se întâmplă din careu sau din afara lui. Jucătorii lui Rednic se străduiesc să-l angajeze, de câte ori au ocazia, pe masivul Essombe cu baloane înalte.

UPDATE 21:09 În continuare, jucătorii încearcă în special pasele lungi, în adâncime.

UPDATE 21:04 S-a trecut de prima jumătate de oră. Au fost câteva șuturi la poartă, dar sunt prea puține faze spectaculoase până acum.

UPDATE 21:00 Paul Anton trimite un prim șut periculos pe poarta oaspeților. Niță respinge cu greu. E minutul 25.

UPDATE 20:58 Dinamo a reușit să echilibreze partida, dar meciul e slab, terenul și vremea nu favorizează fotbalul.

UPDATE 20:56 Essombe obține prima lovitură liberă dintr-o poziție bună pentru Dinamo: central, la 30 de metri pe poartă. Terenul ud este în avantajul jucătorului care trage la poartă. Paul Anton trage însă prost, la cel puțin un metru peste poarta Stelei.

UPDATE 20:54 Jucătorii ambelor formații își țin echilibrul cu greu, dar steliștii par să stea, totuși, ceva mai bine la acest capitol.

UPDATE 20:51 Steaua presează, Dinamo e în corzi. Tudorie marchează în minutul 17, dar este ofsaid și reușita e anulată.

UPDATE 20:48 Oamenii continuă să vină, totuși, la stadion chiar și după începerea jocului. Numărul spectatorilor a urcat spre 9.000.

UPDATE 20:40 Jucătorii ambelor echipe sunt foarte determinați în acest început de meci. Terenul umed favorizează baloanele de urmărire. Se încearcă angajarea atacanților în adâncime. Apărarea dinamovistă joacă foarte sus.

UPDATE 20:38 Dinamo a avut primul atac, Steaua a trecut repede în ofensivă și în minutul 5 Stanciu a executat prost, în zid, o primă lovitură liberă din poziție excelentă.

UPDATE 20:36 Cel mult 6-7.000 de spectatori sunt în tribunele stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Capacitatea arenei este de puțin peste 15.000 de locuri.

UPDATE 20:33 Peluza dinamovistă a pregătit un mesaj pe care l-a desfășurat la momentul de reculegere de dinaintea meciului.

UPDATE 20:30 S-a ținut un moment de reculegere înaintea partidei în memoria victimelor din incendiul de la clubul Colectiv și a celor trei handbaliști decedați în această săptămână într-un accident rutier.

UPDATE 20:27 Croatul Vojnovici, cel mai vârstnic jucător de pe teren, este căpitanul echipei Dinamo în acest meci. Conflictul cu Rednic, de acum câteva etape, pare definitiv dat uitării. Și la Steaua, tot un străin este căpitan: africanul Varela, din Insulele Capului Verde.

UPDATE 20:17 Și totuși, e derby.

UPDATE 20:15 Mai este un sfert de oră.

UPDATE 19:57 Așa arată tribunele stadionului cu 35 de minute înainte de startul marelui derby al României. Conducătorii FRF și ai LPF ar trebui să înceapă să-și pună niște întrebări, dacă nu și le pun deja. Corupția, incompetența și nepăsarea au distrus interesul pentru un sport care odinioară stârnea pasiuni uriașe.

UPDATE 19:48 Va fi, probabil, un derby ud. E interesant de văzut pe cine va avantaja noua situație a gazonului.

UPDATE 19:31 România s-a schimbat. În urmă cu 10-15 ani ar fi fost de neînchipuit ca la sala de fitness din Complexul Dinamo să fie mai multă animație decât afară în ziua derby-ului cu Steaua.

UPDATE 19:29 Dinamo – Steaua ediția 2015 este o fantomă. În fața stadionului, cu o oră înaintea marelui derby de pe vremuri, e foarte puțină lume, de parcă ar urma un meci obișnuit de campionat, cu cine știe ce codașă.

UPDATE 19:19 Derby-urile de odinioară, cu încrâncenare, tensiune, emoții și ambiții, au rămas și ele în urmă. Suporterii dinamoviști nici măcar nu mai știu prea bine cu cine joacă.

UPDATE 19:14 Până și la un meci unde sunt prezenți doar suporterii gazdelor sunt incidente.

UPDATE 18:28 Jandarmii s-au așezat în puncte strategice în jurul arenei deși, teoretic, nu ar avea motive de îngrijorare, deoarece Steaua nu va avea suporteri pe stadionul Dinamo astă-seară. Există însă temerea că grupuri de ultrași steliști ar putea veni în cartier cu scopul de a se încăiera cu dinamoviștii.

UPDATE 18:25 Scăderea interesului pentru derby se poate vedea din faptul că, deși mai sunt doar două ore până la partidă, nu s-au vândut toate biletele. Numai locurile de la Tribuna a II-a s-au epuizat.

UPDATE 17:50 Schimbări semnificative în cele două echipe, comparativ cu partida din tur, disputată acum doar trei luni, pe 9 august. În primul rând, atât Steaua cât și Dinamo trimit în teren formații evident mai bătrâne. Steaua a trecut de la o medie de vârstă de 24,3 ani în tur la una de 25,4 ani acum. Dinamo a urcat de la 23,2 ani la 24,3 ani.

Interesant este că jucătorii români de la Dinamo sunt tinerii care trag în jos media echipei: Nedelcearu are 19 ani, Rotariu 20, Filip 21. Anton e ceva mai în vărstă: 24 de ani. Filip și Rotariu au fost titulari și în tur, Nedelcearu a intrat atunci pe parcurs, în timp ce Anton a fost transferat după acel joc.

De cealaltă parte, a dispărut portarul Cojocaru (19 ani), dar este titular Tudorie (aceeași vârstă), care în tur a intrat pe parcurs. Alți jucători tineri sunt Stanciu (22 de ani) și Toșca (23 de ani).

Cei mai vârstnici jucători de pe teren sunt Vojnovici (Dinamo) – 30 de ani și Tade (Steaua) – 29 de ani.


UPDATE 17:32 Mircea Rednic începe derby-ul cu 7 străini și numai 4 români titulari la Dinamo: Cerniauskas – Fai, Mevlja, Nedelcearu, St. Filip – P. Anton, Vojnovic – Rotariu, Palic, Shalaj – Essombe

Mirel Rădoi aruncă în luptă pentru Steaua 4 străini și 7 români: Niță – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Breeveld, Filip – Ad. Popa, Stanciu, Tudorie – Tade


UPDATE  17:23 Va fi un „etern derby” ciudat pe stadionul „Dinamo”: oaspeții nu vor avea, în mod oficial, niciun suporter, deoarece clubul Steaua n-a solicitat bilete. La meci vor asista, așadar, numai suporterii gazdelor.


UPTATE 17:02 Parcarea din spatele tribunei oficiale și lojele de la stadionul Dinamo rămân blocate de oamenii lui Nicolae Badea. Cu toate acestea, meciul se va juca, pentru că, după intervenția șefului jandarmilor dislocați la meci, cabinele comentatorilor și plaftorma de unde urmează să se filmeze au fost eliberate.


UPDATE 16:19 Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, merge pe mâna Stelei în această seară, dar nu pentru că această echipă ar fi mai bună. „Cred că o să câștige Steaua. Sunt în corzi, se mobilizează, pe asta mă bazez. Nu neapărat pe valoare. Dinamo are antrenor bun, jucători buni, galerie bună, dar fotbaliștii sunt tineri. Lotul Stelei îl depășește pe cel al lui Dinamo”, spune Dragomir. El spune însă că atacanții dinamoviști sunt mult mai bine serviți de mijlocași datorită tacticii eficiente a lui Rednic, acesta fiind și motivul pentru care Essombe și Gnohere au marcat împreună 10 goluri, deși n-au venit de la începutul sezonului, în timp ce Tade, de la Steaua a înscris de numai 2 ori.


UPDATE 15:42 Situație ciudată la Stadionul Dinamo, unde reprezentanți ai CS FC Dinamo, societate controlată de Nicolae Badea, fost acționar și președinte al Consiliului de Administrație, au pus sigiliu pe cabinele comentatorilor TV și pe porțile de la intrarea în tunel. Reprezentanții CSFC pretind că au făcut îmbunătățiri de-a lungul timpului la arenă și că actuala societate, FC Dinamo 1948 SA, ar trebui să le plătească și lor chirie, nu numai Clubului Sportiv Dinamo, de care aparține baza. Elisabeta Lipă, până acum câteva zile comandant la CS Dinamo iar în acest moment ministru al sportului, îi somează pe oamenii lui Badea să nu încalce legea și să ridice sigiliile respective. Până la meci mai sunt doar 4 ore și 45 de minute.


Cel mai mare dezavantaj al Stelei în meciul de azi e la duelul antrenorilor. Mirel Rădoi e la început de drum, el debutând ca tehnician chiar la începutul acestui sezon. În schimb, Mircea Rednic are în spate 15 ani de antrenorat cu performanțe notabile. A câștigat două titluri în Liga 1, cu Rapid și Dinamo, o Cupă a României cu Rapid, a pregătit echipe din România, Belgia, Rusia, Arabia Saudită și Azerbaidjan și e considerat de mulți specialiști, în acest moment, cel mai bun antrenor din Liga 1 și o soluție viabilă pentru echipa națională.


După câțiva ani în care Dinamo a reușit doar cu mari eforturi să ciupească două egaluri, lucrurile par să se schimbe treptat în ambele tabere. Primele semne că au apărut modificări în raportul de forțe s-au văzut astă-vară, pe 9 august, în etapa a 5-a, când Steaua – Dinamo s-a încheiat 0-0 după un meci în care gazdele au fost superioare mai mult spre final datorită unui hei-rup, în timp ce oaspeții au controlat tactic întâlnirea. Între timp, însă, la Dinamo au apărut câteva întăriri în principal în atac, unde camerunezul Essombe se lipește la gol, în medie, o dată la două etape. Față de acel meci, de la Steaua vor lipsi Cojocaru, Alcenat, Chipciu, Hamroun și Muniru.


Dinamo și Steaua se întâlnesc duminică seară, în etapa a 18-a din Liga 1, în ceea ce se anunță a fi una dintre cele mai echilibrate ediții ale „eternului derby” din ultimii ani. Pentru prima oară după foarte mult timp, specialiștii ezită să mai numească Steaua drept mare favorită, chiar dacă echipa pregătită de Mirel Rădoi ocupă acum locul 3 în clasament, cu 30 de puncte, trei mai multe decât Dinamo, care se clasează pe 5. Meciul, programat de la ora 20:30, pe stadionul „Dinamo”, va fi transmis în direct pe TVR 1, DigiSport 1, DolceSport 1 și Look TV. ProSport vă va ține la curent pe tot parcursul zilei, în timpul partidei și după terminarea acesteia despre toate evenimentele legate de marele derby al campionatului românesc.

Declinul evident și problemele fostei formații din Ghencea, conjugate cu eforturile făcute de „roș-albi” în ultimele luni, dar și o conjunctură aparent favorabilă gazdelor de azi lasă impresia că în acest episod al duelului Dinamo-Steaua nu mai există favorită.


Înaintea partidei de astă-seară, cele două echipe se confruntă cu probleme de efectiv, însă Steaua pare mult mai tare afectată de indisponibilități. De la Dinamo e clar că vor lipsi fundașul central Andrei Marc și mijlocașul Cosmin Matei, amândoi suspendați. Steaua, însă are de suportat lipsa a opt jucători, dintre care măcar patru sunt de obicei titulari: portarul Valentin Cojocaru, fundașul Paul Papp, mijlocașii Jugurtha Hamroun, Sulley Muniru, Houssine Kharja și atacantul Rareș Enceanu sunt accidentați, iar mijlocașii Alexandru Chipciu și Aymen Tahar sunt suspendați.

În aceste împrejurări, echipele probabile pentru astă-seară se anunță a fi următoarele:
DINAMO: Cerniauskas – Fai, Mevlja, Nedelcearu, St. Filip – Anton, Vojnovic – D. Rotariu, Palic, Gavrilă – Essombe. Antrenor: Mircea Rednic

STEAUA: Niță – Râpă, Toșca, Varela, Guilherme – Breeveld, L. Filip – Ad. Popa, Stanciu, Tudorie – Tade. Antrenor: Mirel Rădoi

Arbitri: Cr. Balaj – O. Șovre, V. Marinescu. Rezervă: Dr. Istrate. Observatori: Augustus Constantin (pentru arbitri) și Adrian Ionescu (pentru joc)

Statistica momentului sugerează un echilibru pronunțat între cele două echipe în acest sezon.

La Steaua, golgheter este Nicolae Stanciu, cu 6 goluri marcate până acum (două din penalty). Tot 6 goluri, însă toate din acțiune, a înscris și cel mai eficient jucător de la Dinamo, francezul Harlem-Eddy Gnohere.

Mai departe, însă, în privința marcatorilor balanța pare să încline spre Dinamo. Al doilea golgheter al „roș-albaștrilor”, Chipciu, cu 5 goluri în acest sezon, e suspendat. Formația lui Rădoi chiar se confruntă cu mari probleme în segmentul atacanților. Teoretic principalul om de gol al oaspeților, francezul Gregory Tade a marcat până acum doar de două ori. În Rest, mijlocașul Hamroun (care lipsește și el din cauza unei accidentări) a mai marcat tot două goluri.

La Dinamo, atacanții sunt mult mai în formă. Pe lângă Gnohere, celălalt înaintaș, camerunezul Essombe – titular azi, după toate informațiile – a înscris de 4 ori (însă a jucat doar 8 meciuri), iar Dorin Rotariu, folosit și el ca vârf, uneori, de antrenorul Rednic, are 3 goluri. Alți doi marcatori, Marc și Matei, cu câte 2 goluri, lipsesc, fiind suspendați.

Matei Udrea / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen