LIVE BLOG | CFR – FCSB 1-1. A 6-a remiză consecutivă. Campioana a dominat repriza secundă, Florinel Coman a marcat după gafa lui Adam Lang

LIVE BLOG | CFR - FCSB 1-1. A 6-a remiză consecutivă. Campioana a dominat repriza secundă, Florinel Coman a marcat după gafa lui Adam Lang
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR – FCSB 1-1 (Țucudean 48 / F. Coman 24)

  • CFR: Arlauskiss – Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camoras – Djokovics, Bordeianu (T. Moutinho 70), Males – Al. Păun, Țucudean, Omrani (A. Ioniță 84)
  • Rezerve: Jesus Fernandez – Peteleu, A. Mureșan, G. Ganea, Tambe
  • FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălașas, Al. Stans – L. Filip, Nedelcus (Moruțan 62) – M. Roman I, Fl. Tănase (O. Popescu 76), Fl. Coman (Teixeira 70) – Gnohere
  • Rezerve: A. Vlad – J. Morais, D. Man, Rusescu

CFR Cluj și FCSB au remizat pentru a șasea oară la rând, iar pentru a cincea oară s-a înregistrat același scor, 1-1. Prima repriză a fost una echilibrată, în care diferența a fost făcută de gafa lui Adam Lang, care i-a pus mingea pe tavă lui Florinel Coman. Internaționalul U21 l-a învins cu ușurință pe Arlauskis pentru 1-0. Țucudean a egalat în startul reprizei secunde, iar de acolo jocul s-a rupt pentru vicecampioana României. CFR Cluj a controlat repriza secundă și a ratat numeroase ocazii. Țucudean a mai marcat o dată, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

FCSB se desprinde în fruntea clasamentului, având 15 puncte, fiind urmată de Astra, Sepsi OSK și Gaz Metan Mediaș, toate trei cu câte 14 puncte. CFR Cluj ocupă locul 5, cu 13 lungimi, iar Dunărea Călărași se află pe locul 6, cu 12 puncte.

Minutul 90+3: Fluier final. CFR Cluj și FCSB termină din nou la egalitate, scor 1-1, dar de această dată au condus bucureștenii, iar ardelenii au venit din urmă și au egalat.


Minutul 82: Gol anulat. Djokovic a deviat pe spate din cădere, Țucudean a primit și l-a executat pe Bălgrădean, dar golgheterul campioanei se afla în afara jocului. Asistentul Mircea Grigoroiu a semnalizat excelent poziția de ofsaid.


Minutul 78: Era atât de greu? Moruțan a fost avansat de doar trei minute și a reușit să semneze prima ocazie a FCSB-ului din această repriză. Mijlocașul ofensiv a luat o acțiune pe cont propriu, a șutat la colțul lung, dar Arlauskis a reținut în doi timpi. Introdus în minutul 62, Moruțan a fost inexistent cât timp a evoluat în fața apărării, lângă Lucian Filip.


Minutul 75: Jaloane pentru adversari. Țucudean, Moutinho și Omrani au combinat fără să fie deranjați de adversari, dar francezul a șutat pe lângă poartă, dintr-o poziție bună. Dică mută din nou: iese Florin Tănase, intră Ovidiu Popescu. Antrenorul vicecampioanei a realizat că Moruțan nu are căuta lângă Filip, astfel că l-a scos pe Tănase pentru ca Moruțan să urce în spatele lui Gnohere. Ovidiu Popescu va evolua lângă Filip, în fața apărării.


Minutul 70: Bălgrădean, din nou salvator. „Pufi” a respins cu vârful degetelor un balon care se îndrepta spre poartă, după o deviere în zona punctului cu var. Mingea a fost aruncată în careul FCSB-ului după o lovitură de colț, iar în urma unui carambol, ardelenii puteau trece în avantaj. Alexandru Stan a fost cel care a deviat spre propria poartă, dar a fost salvat de Bălgrădean.


Minutul 61: Djokovic, din nou periculos. Manea a centrat în fața porții, iar Djokovic a apărut din nou la finalizare, dar a fost jenat de Benzar și a trimis pe lângă poartă. Dică reacționează și îl schimbă pe Dragoș Nedelcu cu Olimpiu Moruțan. Rămâne de văzut dacă Moruțan va evolua alături de Lucian Filip, în 4-2-3-1, sau sistemul se va transforma într-un 4-1-4-1, cu Moruțan lângă Florin Tănase.


Minutul 55: CFR controlează partida. Ardelenii au ieșit mult mai montați de la cabine și golul de 1-1 le-a dat aripi. Trupa lui Dică a căzut vizibil după ce a încasat un gol la numai trei minute de la reluare. Dică trebuie să schimbe ceva rapid, altfel e foarte posibil ca CFR să treacă în avantaj. Mai mult decât atât, Stan, Bălașa și Nedelcu sunt expuși, fiecare fiind avertizat în prima repriză.


DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO


Minutul 48: GOOOL CFR Cluj! Țucudean împinge balonul în plasă pentru 1-1. Camora a centrat în centrul careului, Djokovic a reluat pe poartă, Bălgrădean a respins în lateral, dar vârful campioanei a urmărit și a trimis în poarta goală. Golgheterul CFR-ului din sezonul trecut reușește să anuleze reușita lui Florinel Coman, venită ca urmare a gafei comise de Adam Lang. Țucudean îi egalează pe Coman și Gnohere în clasamentul golgheterilor, toți trei având câte șase reușite în Liga 1 Betano. Mitriță conduce cu opt reușite.


Minutul 46: S-a reluat partida dintre CFR Cluj și FCSB. Nu s-au efectuat modificări la pauză, chiar dacă cinci jucători de câmp au fost avertizați în prima parte.


Minutul 45+2: Pauză. CFR Cluj și FCSB au oferit o primă repriză consistentă, dar presărată și cu multe intrări dure, demne totuși de miza partidei. Gafa lui Adam Lang a făcut diferența în prima parte.


DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO


Minutul 45: Apără Bălgrădean. Djokovic a șutat violent de la 20 de metri, dar mingea a fost expediată pe centrul porții și Bălgrădean a respins în față. Omrani a șutat și el pe respingere, dar a făcut-o dezamăgitor și balonul s-a scus în afara terenului.


Minutul 40: Final liniștit de primă repriză. Partida a avut un ritm ridicat de joc până prin minutul 35, după care jocul s-a calmat, ambele echipe parcă așteptând pauza.


Minutul 32: Două ocazii pentru FCSB, în decurs de câteva secunde. Mihai Roman l-a pus la încercare pe Arlauskis cu un șut puternic la colțul scurt. Lituanianul a reușit să respingă, iar Camora a îndepărtat pericolul. La faza imediat următoare, Gnohere a șutat pe jos, dar mingea a trecut la o palmă de bara din dreapta lui Arlauskis.


Captură Digi Sport


Minutul 30: CFR Cluj aleargă după egalare. Ardelenii s-au aruncat în atac imediat după golul de 1-0 marcat de Florinel Coman, dar defensiva lui Dică a rezistat. Meciul a fost extrem de echilibrat până acum, iar diferența o face gafa lui Adam Lang, care i-a pus mingea pe tavă lui Coman.


Minutul 24: GOOOL FCSB! Omrani i-a trimis lui Adam Lang la 16 metri, care a încercat să-i trimită cu pieptul lui Arlauskis, rămas pe linia porții. Pasa maghiarului a fost anticipată de Florinel Coman, care a preluat și l-a lobat pe Arlauskis pentru 1-0. Este al șaselea gol marcat de Florinel Coman în Liga 1 Betano, în actuala stagiune. În sezonul trecut, CFR Cluj a deschis scorul în toate cele patru jocuri directe. Acum a venit replica FCSB-ului, care a întrerupt seria neagră.


DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO


Minutul 20: Două și la voi. Arlauskis și Camora primesc câte un cartonaș galben. Portughezul l-a faultat dur pe Romario Benzar, cel care l-a pus la pământ în debutul jocului. Portarul a fost avertizat pentru că a contestat decizia lui Radu Petrescu.


Minutul 17: FCSB scapă dintr-un moment delicat. Manea a centrat în fața porții din margine, iar Djokovic a apărut demarcat în fața porții. Mijlocașul croat s-a înălțat și a reluat spre poartă, dar balonul a trecut milimetric peste bara transversală. Bălgrădean a rămas pe linia porții și ar fi fost victimă sigură în cazul în care balonul ar fi fost cadrat. Centrarea lui Manea a fost puțin prea înaltă, astfel că Djokovic n-a reușit să trimită în jos, chiar dacă măsoară 1.88.


Minutul 12: Replica CFR-ului. Adam Lang a șutat puternic de la peste 30 de metri, dar Bălgrădean a reținut în doi timpi. Mingea a prins efect, însă a fost expediată pe centrul porții, astfel că „Pufi” n-a avut emoții.


Minutul 10: Prima ocazie a meciului. Florin Tănase a primit de la Filip în partea stângă, a pătruns în centru, după care i-a pasat lui Gnohere. Aflat cu spatele la poartă, francezul a deviat în lateral pentru Florinel Coman, care a scăpat singur cu Arlauskis. Coman a trimis slab pe jos, la colțul scurt, iar lituanianul a prins fără probleme.


Captură Digi Sport


Minutul 7: Stan recidivează. Bordeianu a fost pus din nou la pământ de fundașul transferat recent de la Astra. Mijlocașul a trecut de Stan, iar fundașul FCSB-ului l-a lovit în zona înghinală. Bordeianu a rămas întins pe gazon și are nevoie de îngrijiri medicale. Oaspeții au încasat deja două cartonașe galbene, în numai 7 minute!


Minutul 3: Fault, fault, fault. După intervenția lui Romario Benzar, Nedelcu și Alexandru Stan au avut și ei două intrări violente, dar de această dată s-a dictat fault. Stan l-a lovit pe Bordeianu în zona gleznei, iar după alte câteva secunde Dragoș Nedelcu l-a împiedicat din spate pe Omrani. Radu Petrescu a oprit jocul după intervenția lui Nedelcu și l-a avertizat pe mijlocaș. Camora a revenit pe teren și poate continua partida, în timp ce Bordeianu s-a ridicat și el de la pământ.


Minutul 2: Probleme pentru Camora. Căpitanul CFR-ului a rămas întins pe gazon în urma unui duel cu Romario Benzar. Fundașul FCSB-ului a intrat prin alunecare, a recuperat balonul, dar portughezul a fost luat pe sus și a aterizat cum nu se putea mai prost. Echipa medicală a campioanei îi acordă îngrijiri medicale în acest moment.


Minutul 1: A început partida din Gruia! În ultimele cinci jocuri, cele două rivale au dat-o la pace. Rămâne de văzut dacă seria de X-uri se va prelungi, sau una dintre ele va reuși în cele din urmă să se impună. Centralul partidei este Radu Petrescu. Arbitrul din Capitală va fi ajutat de Adrian Ghinguleac și Mircea Grigoroiu, iar rezervă este Robert Dumitru. Rămâne de văzut și dacă vom asista la un nou rezultat de 3-2, pentru că acest scor a fost înregistrat în ultimele trei jocuri din Liga 1 Betano.


20:19 Iuliu Mureșan e optimist. Președintele CFR-ului tocmai ne-a anunțat că soarta lui Toni Conceicao nu depinde de meciul din această seară, dar și că așteaptă aproximativ 15.000 de fani la stadion: „Sper să fie 2-1 pentru noi, nu 1-1, și să obținem în sfârșit o victorie acasă în fața FCSB-ului. Suntem pregătiți de un meci bun, echipa s-a antrenat foarte bine toată săptămâna. Din păcate, Culio, Deac și Mailat sunt accidentați, dar Deac va reveni la antrenamente începând de marți. Sper ca în această seară să nu se mai vadă absențele, să nu mai fie la fel de importante.

Jucătorii sunt la zi cu salariile, nu sunt probleme. Am vorbit cu băieții și cu Toni Conceicao, au pregătit bine partida, iar soarta lui Conceicao nu depinde de acest meci.

S-au vândut în jur de 10.000 de bilete, cu tot cu abonați și invitații vor fi aproximativ 15.000 de fani în tribune”, a punctat oficialul ardelenilor, cu 40 de minute înaintea partidei, la Digi Sport.


19:50 Avem echipele de start pentru derby-ul din Gruia! Conceicao mizează pe Arlauskis în locul lui Fernandez, iar înlocuitorul lui Mihai Pintilii este Dragoș Nedelcu, mutare anunțată de Becali încă de la începutul acestei săptămâni.


CFR Cluj și FCSB au încheiat la egalitate cele patru partide disputate în sezonul trecut, toate încheiate cu scorul de 1-1, iar acum fiecare tabără promite că va învinge. Ambele însă au minusuri: Dică nu se paote baza pe liderul Pintilii, accidentat, dar nici pe serviciile lui Momcilovici, în timp ce Conceicao ar putea fi demis dacă pierde contra bucureștenilor.

„Pentru mine aceste discuții nu fac parte din fotbal, fotbalul se joacă pe dreptunghiul verde cu linii albe, eu vreau să vorbesc doar despre fotbal! Sunt lucruri despre care s-ar putea să doresc să discut pe viitor, dar nu în acest moment! Nu mă deranjează deloc ceea ce apare în presă, eu sunt liniștit pentru că știu cât am muncit cu această echipă. Am un trecut în România, iar trecutul vorbește de la sine, nu mă interesează speculațiile din mass-media!”, a spus Toni Conceicao.

De partea cealaltă, Dică a comentat: „Întâlnim campioana României, o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență, agresivă pe teren propriu. Chiar dacă și ei au ratat calificarea în grupele cupelor europene consider că este în continuare o echipă bună și ne așteaptă o partidă foarte grea. Este important să facem o partidă bună și să luăm cele trei puncte. Sper să câștigăm, să fim echipa care deschide scorul”.

FCSB este în fruntea clasamentului, 14 puncte, iar CFR e pe poziția a 5-a, 12 puncte.

CFR vs FCSB în Liga 1: 50 jocuri – 11 victorii CFR – 19 remize – 20 victorii FCSB.

Palmares cu CFR gazdă: 25 jocuri – 8 victorii CFR – 10 remize – 7 victorii FCSB.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup