LIVE BLOG | CFR – FCSB 0-0. Prea multe pretenții, prea puțin fotbal. Zero șuturi pe poartă în derby-ul din Gruia

LIVE BLOG | CFR - FCSB 0-0. Prea multe pretenții, prea puțin fotbal. Zero șuturi pe poartă în derby-ul din Gruia
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR ClujFCSB 0-0
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei). Asistenți: Vasile Marinescu (București) și Mircea Orbuleț (București). Rezervă: Marcel Bîrsan (București)
Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)

â–ºCFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camoras – Culio (Moutinho 71), Bordeianu Djokovics (Hoban 89) – C. Deac, Bud (Costache 61), Omrani
Rezerve: Fernandez – Peteleu, A. Mureșan, Hoban, Păun
Antrenor: Dan Petrescu

â–ºFCSB: Bălgrădean – Benzar, I. Cristeas, Planic, Moraiss – Filips, Teixeira (Nedelcu 90) – Man, Tănases, F. Coman (Moruțan 69) – Gnohere (Hora 76)
Rezerve: A. Vlad – Nedelcu, Stoian, M. Roman, F. Matei
Antrenor: Mihai Teja

Minutul 90+2: Fluier final! S-a terminat 0-0, după un meci în care cele două echipe n-au expediat niciun șut pe poartă. Vinicius și Moutinho și-au trecut în cont câte o bară, iar Dennis Man a semnat singura ocazie a vicecampioanei.

Clasamentul playoff-ului:

  1. CFR Cluj – 38p.
  2. FCSB – 35p.
  3. Craiova – 30p.
  4. Viitorul – 29p.
  5. Astra – 21p.
  6. Sepsi OSK – 20p.

Minutul 85: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Moutinho a zguduit bara din dreapta lui Bălgrădean, cu o rachetă expediată de la 16 metri. Bălgrădea, a plonjat, n-a mai ajuns la minge, dar bara i-a salvat pe oaspeți. CFR domină finalul partidei.


Minutul 83: Șansă pentru CFR Cluj. Manea a centrat în fața porții, Omrani a apărut la finalizare, dar Planic l-a blocat pe francez în ultimul moment. Va fi lovitură de colț pentru CFR.


Minutul 76: A doua schimbare la FCSB. Intră Hora, iese Gnohere.


Minutul 75: Au mai rămas 15 minute până la final. Așa arată statisticile până în acest moment:


Minutul 71: A doua schimbare a CFR-ului. Intră Moutinho, iese Culio.


Minutul 69: Replica lui Teja. După o prestație modestă, Florinel Coman e înlocuit cu Olimpiu Moruțan, cel pe care l-a schimbat în meciul cu Sepsi OSK.


Minutul 61: Prima schimbare a partidei. Dan Petrescu mută primul, intră Costache, iese Bud.


Minutul 55: Încă un avertisment. Camora vede și el cartonașul galben, pentru o intervenție la Filip.


DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO


Minutul 52: Primul cartonaș galben al gazdelor. Istvan Kovacs l-a avertizat pe Djokovic.


Minutul 46: S-a reluat partida dintre CFR Cluj și FCSB. Nu s-au efectuat modificări la pauză.


DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO


Minutul 45+1: Pauză în Gruia. Așa arată statistica după prima repriză:


Minutul 45+1: Bară! La prima lovitură de colț a partidei, Deac i-a pus balonul pe cap lui Vinicius. Fundașul a venit lansat din spate, a trimis la colțul scurt, dar mingea a zguduit bara din stânga lui Bălgrădean. Rămâne 0-0.


Minutul 45: Prima lovitură de colț a partidei! După 45 de minute, putem nota prima lovitură de colț din această seară. CFR Cluj va beneficia de această fază fixă.


Minutul 43: Gnohere a irosit o șansă rarisimă. Deac a fost pus la pământ de Benzar, Istvan Kovacs a făcut semn că jocul poate continua, iar FCSB a declanșat contraatacul. Teixeira a pasat cu exteriorul în adâncime, Boli a ratat intercepția, iar Gnohere a scăpat spre poarta adversă. Francezul a încercat să trimită la colțul scurt, dar a reluat mult pe lângă poartă, dintr-o poziție ideală.


Minutul 40: Așteptând să se întâmple ceva în CFR Cluj vs FCSB:


Minutul 30: Mult zgomot pentru nimic. Așa arată statisticile după prima jumătate de oră:


Minutul 27: Primul cartonaș galben al partidei. Iulian Cristea a fost avertizat de Istvan Kovacs, după ce l-a lovit pe Djokovic cu cotul în ceafă.


Minutul 25: FCSB e mai prezentă în joc, CFR Cluj așteaptă contraatacul fatal. După primele 25 de minute nu am putut nota vreun șut pe spațiul porții. Dennis Man a avut cea mai mare ocazie de până acum, în minutul 13. Acest rezultat îi convine de minune lui Dan Petrescu, care ar rămâne în fruntea clasamentului, la trei puncte distanță de Teja.


Minutul 17: Țucudean privește meciul din zona VIP. Operat la inimă în urmă cu câteva zile, golgheterul Ligii 1 Betano a revenit la antrenamente, dar mai are așteptat până când va fi din nou apt să intre pe gazon.


Captură Digi Sport


Minutul 13: Ocazie importantă pentru FCSB. La capătul unui atac prelungit al vicecampioanei, Dennis Man a preluat la 20 de metri, a mai făcut doi pași, după care a șutat la colțul scurt. Mingea a trecut la circa o palmă de bara din dreapta lui Arlauskis. Notăm cea mai importantă ocazie din acest debut de meci.


Captură Digi Sport


Minutul 10: Liniște în debut. În primele zece minute, cele două echipe și-au împărțit posesia: 50-50. Vicecampionii au fost mai prezenți în jumătatea adversă.


Minutul 7: Arlauskis e la post. Junior Morais a centrat cu mult efect, din flancul stâng, iar portarul gazdelor a reținut fără mari probleme. Morais îl căuta pe Gnohere, dar a lovit prea puternic balonul, astfel că lituanianul a prins.


Minutul 5: Puțini, dar zgomotoși. Micuța galeria a FCSB-ului domină fundalul sonor în Gruia. Pe teren, cele două echipe se tatonează în acest debut. Clujenii i-au reproșat lui Istvan Kovacs că a trecut cu vederea o fază la care ar fi trebuit să acorde lovitură de colț. În duel cu Bud, Iulian Cristea a trimis cu capul în afara terenului, iar Kovacs a indicat careul mic, spre uimirea vârfului.


Minutul 1: Start la Cluj-Napoca. Trei puncte le despart pe CFR și FCSB în acest moment. Ardelenii au și avanatajul punctelor acumulate în sezonul regular. La egalitate de puncte, CFR rămâne lider, pentru că n-a beneficiat de rotunjorea punctelor înainte de startul playoff-ului, așa cum s-a întâmplat cu FCSB. Circa 15.000 de spectatori asistă la meciul din această seară.

Pe cine pariați în această seară?


DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO


19:45 Teja repeta schema „la conferință da, pe teren nu”. Antrenorul FCSB-ului a apărut la conferința de presă premergătoare partidei alături de Ioan Hora, dar a decis să-l titularizeze pe Gnohere. La fel s-a întâmplat și cu Florinel Coman, etapa trecută, la meciul cu Sepsi OSK. Coman a intrat la pauză și a decis meciul. Rămâne de văzut dacă și Hora va reacționa pozitiv.


19:37 Avem echipele de start. Dan Petrescu mizează pe Cristi Bud în această seară. „Bursucul” l-a lăsat pe bancă pe Alexandru Păun, un titular obișnuit în mandatul lui Antonio Conceicao.


19:09 Vestiarul gazdelor e pus la punct. Campionii en-titre vor evolua în echipamentul vișiniu în această seară, contra FCSB-ului.


18:40 Așa arată cotele oferite de casele de pariuri. CFR Cluj e favorită, dar cotele sunt extrem de echilibrate. Rămâne de văzut cum se va desfășura jocul.


17:00 Cavalerul în negru se declară pregătit. Delegat la meciul din Gruia, Istavan Kovacs nu se teme de presiunea partidei dintre CFR Cluj și FCSB: „Suntem căliți. Unii dintre noi arbitrăm aici de 12-13 ani. Există o altă viteză de joc în playoff și playout”. Arbitrul delegat la Campionatul European U21 a evidențiat, într-un mod subtil, diferența dintre jocurile din Liga 1 Betano și meciurile din cupele europene: „Ceasurile ne arată câți km am parcurs în timpul unui joc. În Liga 1, media kilometrilor parcurși într-un meci este undeva între 10 și 11. În Liga Campionilor am făcut 13.5 – 14 km”, a spus Kovacs, într-un interviu acordat pentru FRF TV.


16:47 A jucat la CFR Cluj și FCSB, iar acum și-a ales favorita pentru meciul din Gruia. Ionuț Rada a jucat la CFR Cluj și FCSB, iar astăzi merge pe mâna campioanei en-titre. Într-o intervenție la ProSport Live, Ionuț Rada a explicat care sunt avantajele CFR-ului: „Ca să fac o paralelă, între FCSB și CFR văd mai multă forță ofensivă la FCSB, pentru că acolo e mai multă libertate de exprimare. Pe Dan Petrescu îl știm cu toții, e genul de antrenor care impune reguli și nimeni nu trebuie să iasă din ele. La FCSB e altfel, regulile sunt mai relaxate și au jucători mai tehnici pe fază ofensivă. Acolo pot pune probleme CFR-ului!


Primele două clasate se întâlnesc în meci direct. Partida poate decide, teoretic, campioana dacă CFR învinge. S-ar distanța la 6 puncte de FCSB și, ținând cont de faptul că Dan Petrescu este un antrenor pragmatic, un tehnician care organizează echipa foarte bine în defensivă, este greu de crezut că ardelenii vor pierde multe puncte până la final. Mihai Teja este conștient că victoria este capitală, iar înaintea meciului, la conferința de presă, a subliniat acest aspect.

 „Mergem la Cluj să câștigăm. Mâine ne dorim foarte mult să câștigăm. Nu știu dacă e un meci decisiv. Mai sunt 15 puncte în joc apoi. Noi nici nu ne gândim să pierdem acest joc.

Dan Petrescu e unul dintre cei mai buni antrenori din România, a demonstrat-o. Dar pe teren există cei 11 jucători ai mei care depind de motivația pe care o au. Nu joacă Dan Petrescu. Sigur că și CFR va juca la victorie. Nu cred că cineva va intra să facă egal„, a spus antrenorul FCSB-ului.

De partea cealaltă, Dan Petrescu se așteaptă la un meci echilibrat: „Va fi greu, pentru că suntem apropiați ca valoare. Sunt convins că va fi un meci tensionat, cu intensitate maximă. Campionatul se va juca până la ultimul meci. Ne-am dori să fie mai mulți suporteri, să ne ajute.

Am dureri de cap când fac lotul, dar așa imi place, nu îmi place să fac echipa ușor. Indiferent de rezultat se poate întâmpla orice. Noi ne știm obiectivele, trebuie să rămânem concentrați„.

Rezultatele din sezonul regulat:

  • CFR – FCSB 1-1
  • FCSB – CFR 0-2
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…