LIVE BLOG | CFR Cluj – U Craiova 0-0. FCSB likes this. Mitriță a ratat un penalty pe final, după un henț stupid comis de Camora. Țucudean, cel mai periculos om al campionei

LIVE BLOG | CFR Cluj - U Craiova 0-0. FCSB likes this. Mitriță a ratat un penalty pe final, după un henț stupid comis de Camora. Țucudean, cel mai periculos om al campionei
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR Cluj – U Craiova 0-0

  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, Vinicius, Camoras – Djokovic, Hoban, Culios – Moutinho (Vera Urko 85), Țucudean, A. Păun (A. Ionițăs 62)
  • Rezerve: Jesus – Peteleu, A. Mureșan, Males, Costache
  • Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkors, Kelic, Briceags – Cicâldăus, Mateiu (Fedele 76) – Mihăilăs (N. Rocha 66), Mitrițăs, Bancu – Koljic (Bărbuț 90+3)
  • Rezerve: Popescu – Tiago, Rocha, Dimitrov, Markovic

Minutul 90+5: Fluier final în Gruia! CFR Cluj și Craiova remizează, scor 0-0, în ultimul meci al etapei cu numărul zece. Oltenii au ratat o șansă uriașă în minutul 84, când Mitriță a ratat de la 11 metri. Egalul îi convine FCSB-ului, care rămâne la patru puncte de Astra, CFR și Gaz Metan, în timp ce Craiova se află pe locul 7, la o lungime de Viitorul și Sepsi, care împart locul 6. Trupa lui Mangia a acumulat 15 puncte cu trei etape înainte de finalul turului.


Minutul 84: Ratează Mitriță! Vedeta Craiovei a trimis mult peste bara transversală, spre disperarea suporterilor veniți din Bănie. Mitriță a făcut semn că o brazdă i-a sărit în momentul execuției, dar pe reluare s-a văzut că mingea nu s-a mișcat înaintea execuției. În sezonul trecut, Gustavo a ratat un penalty în Gruia, în playoff, la scorul de 1-0 pentru CFR.


Cam atât de slab a executat Mitriță. Foto: Captură Digi Sport


Minutul 83: Penalty! La meciul 100 din postura de căpitan al CFR-ului, Mario Camora comite un henț stupid în careu, într-un duel cu Martic, iar Istvan Kovacs dictează fără ezitare lovitură de pedeapsă. Va executa Alexandru Mitriță.


Minutul 81: La un pas de golazo. Bancu a preluat pe piept în flancul drept, după care a șutat din voleu la colțul lung. Arlauskis a plonjat târziu, fiind surprins de execuția internaționalului român, dar mingea a trecut milimetric pe lângă stâlpul din dreapta lituanianului.


Minutul 72: Ocazie uriașă pentru CFR! Manea a centrat în fața porții, Pigliacelii a părut că va reține mingea, dar a scăpat balonul la picioarele lui Țucudean. Vârful campioanei a șutat din prima spre poartă, însă a trimis în genunchiul portarului advers, iar mingea a trecut milimetric peste bara transverală. Va fi lovitură de colț pentru CFR.


Minutul 61: Prima mutare. Conceicao a efectuat prima modificare a partidei: a intrat Ioniță, a ieșit Păun.


Minutul 55: S-au încins spiritele. Țucudean a fost împins de Donkor după ce atacantul CFR-ului l-a faultat pe apărătorul oaspeților, în preajma careului advers. După alte câteva momente, cei doi s-au duelat din nou la marginea terenului. Țucudean a încercat să-l agațe pe apărătorul oltenilor, dar l-a ratat și după care a căzut ca secerat, după ce s-a lovit de mâna lui Donkor. Jucătorii celor două echipe s-au adunat în jurul celor doi, Culio l-a împins pe Martic, dar spiritele s-au calmat rapid. Cnetralul Istvan Kovacs l-a avertizat doar pe Donkor, chiar dacă fundașul trecut pe la Internazionale Milano nu l-a lovit intenționat pe Țucudean, ci mai mult a fost Țucudean cel care s-a lovit de Donkor, a cărui mână se afla într-o poziție naturală.


Foto: Captură Digi Sport


Minutul 51: Țucudean, principala gură de tun. Moutinho a trimis puternic în fața porții după ce l-a depășit pe Mihăilă în flancul stâng, Donkor a respins până la Camora, iar șutul căpitanului a fost blocat, dar mingea a ricoșat la Țucudean. Golgheterul CFR-ului a șutat de pe loc pe centru, dar Pigliacelli a reușit să pareze „torpila” internaționalului român. Mingea a fost ulterior degajată de fundașii lui Mangia.


DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO


Minutul 46: S-a reluat partida. Conceicao și Mangia nu au efectuat modificări la pauză.


Minutul 45+1: Pauză în Gruia. CFR și Craiova au început bine meciul, au ratat ocazii importante, dar pe parcurs s-au stins. Ardelenii au forțat înaintea pauzei, însă fără reușită.


Minutul 35: Mario, de ce te grăbești? CFR Cluj a declanșat un contraatac după un balon pierdut de Koljic în marginea careului, dar Moutinho n-a ajuns la timp la pasa filtrantă a lui Camora. Căpitanul ardelenilor a păcălit defensiva lui Mangia cu o pasă pe centru, dar Pigliacelli a citit foarte bine faza și a ieșit în întâmpinare, cu o fracțiune de secundă înainte ca Moutinho să preia.


Minutul 25: Calm, calm. După un început în care cele două echipe și-au împărțit ocaziile, jocul s-a liniștit. Craiova punctează la impresia artistică prin ruperile de ritm ale lui Mitriță și devierile lui Mihăilă, dar CFR pare echipa mai solidă.


Minutul 17: Apără Arlauskis! Mitriță l-a depășit pe Manea, apoi l-a fentat și pe Vinicius, care s-a temut să nu-l faulteze în propriul careu, iar mai apoi a urmat finalizarea. Căpitanul Craiovei a trimis puternic sub bara transversală, dar Arlauskis a respins în lateral. După un început slab de joc, oltenii s-au trezit și au echilibrat partida.


DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO


Minutul 13: Craiova respiră! Oltenii au răspuns după momentele bune al CFR-ului, iar Bancu și Mitriță l-au pus la încercare pe Arlauskis. Bancu a șutat spre vinclu, cu interiorul, dar lituanianul s-a întins serios și a trimis peste bara transversală. A urmat șutul lui Mitriță, care s-a dus la o palmă de bara laterală.


Minutul 8: Același Țucudean. CFR a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului, de această dată după o lovitură de colț. Camora a centrat la prima bară, Țucudean s-a desprins de Donkor, dar a reluat puțin pe lângâ poarta apărată de Pigliacelli. Portarul italian era învins.


Minutul 4: Oltenii sunt în corzi. Parcă motivați de discuțiile apărute în presă în ultimele ore, elevii lui Antonio Conceicao controlează partida în primele minute. Ardelenii au trimis periculos în fața porții, dar Țucudean n-a reușit să redirecționeze balonul spre buturile adverse. Oltenii parcă nu se așteptau la un asemenea început de joc și încearcă să se ridice la nivelul campioanei.


Minutul 1: Start în Gruia! Lovitura de start a fost dată de înotătorul paralimpic Arian Notrețu, triplu campion mondial de tineret la natație la 100 de metri spate, 400 de metri liber și 200 de metri mixt. Să fie acesta ultimul meci pentru Conceicao și Iuliu Mureșan la CFR Cluj? Rămâne de văzut.


20:13 Oltenii au ajuns la stadion. Elevii lui Mangia au inspectat gazonul și acum se pregătesc să iasă la încălzire.


20:05 Avem echipele de start! Conceicao merge pe formula clasică, în timp ce pentru olteni revine Mitriță în primul 11. Mangia mizează și astăzi pe o formulă cu patru fundași pe linia de fund.


CFR – Craiova e derby-ul etapei în Liga 1. Cele două echipe nu se află într-o situație foarte bună în clasament în acest început de sezon, însă dau doi din golgheterii actuali ai Ligii Betano, Țucudean (7 goluri) și Mitriță (8 goluri). Oltenii lui Devis Mangia nu au marcat în ultimele trei meciuri contra campioanei CFR Cluj.

Clujenii au o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri și se află pe locul cinci în clasamnt, cu 16 puncte, în timp ce U Craiova ocupă locul șapte, cu 14 puncte, cu trei victorii și două înfrângeri în ultimele cinci partide.

„Am observat două faze la echipă, într-un fel arătăm acasă, altfel arătăm în deplasare. La mine nu merge cu un astfel de comportament! Echipa trebuie să fie constantă în evoluții, de la joc la joc. Echipa se antrenează bine, iar în ziua jocului nu intră tot timpul la fel. Nu joacă la aceeași capacitate în toate jocurile. Nu înțeleg de ce! Trebuie să descoperim de ce apare acest tip de comportament. Am vorbit cu jucătorii, trebuie să fim mai echilibrați în meciuri și în joc”, a spus Conceicao, la conferința de presă de dinaintea meciului cu U Craiova.

Alex Mitriță a prefațat duelul din Ardeal, cu CFR Cluj, de luni, din etapa a 10-a a Ligii 1 Betano. Căpitanul Universității Craiova a prezentat un tablou complet despre cvadrupla campioană a României.

„Meci greu, cu o echipă puternică, trebuie să avem atitudinea din ultimele meciuri și mergem acolo să ne luptăm cu ei 90 de minute. Ei nu au schimbat multe, au același joc și cam aceeași echipă, au cumva o altă mentalitate, altă abordare. Rivalitatea e mare, trebuie să  ne apărăm foarte bine, să atacăm foarte bine, trebuie să facem acolo un meci mare și să câștigăm. Am încredere în echipa mea, la fiecare meci marcăm multe goluri, față de ei, care marchează un singur gol. Pentru noi fiecare meci e important, fiindcă trebuie să creștem și să ajungem la un nivel foarte mare.”

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna adevărul o să iasă la iveală”
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna adevărul o să iasă la…
Ce diferență de valoare! Alesul lui Bayern Munchen, după ce varianta Zinedine Zidane a picat
Ce diferență de valoare! Alesul lui Bayern Munchen, după ce varianta Zinedine Zidane a picat
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă zilnic! „Te saturi și nu îți mai este foame”
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă zilnic! „Te saturi și nu…
Halepina s-a cam ''durdulit''. Suspendarea din tenis a ținut-o pe bară și a cam pus câteva kilograme. Cum a fost surprinsă sportiva noastră!
Halepina s-a cam ''durdulit''. Suspendarea din tenis a ținut-o pe bară și a cam pus câteva kilograme. Cum a fost…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce a putut spune despre Adrian Mutu
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce a putut spune despre Adrian…
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu ”Stăpânului Moldovei”
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu ”Stăpânului Moldovei”
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Serena Williams, întrebare de baraj despre bustul său, după ce nu mai alăptează. Cum arată acum GALERIE FOTO
Serena Williams, întrebare de baraj despre bustul său, după ce nu mai alăptează. Cum arată acum GALERIE FOTO
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen