Live Blog Cele mai tari transferuri din Liga 1 în ultima zi de mercato. Universitatea Craiova dă lovitura cu cele mai multe transferuri realizate, Carnat la CFR Cluj

Live Blog Cele mai tari transferuri din Liga 1 în ultima zi de mercato. Universitatea Craiova dă lovitura cu cele mai multe transferuri realizate, Carnat la CFR Cluj
  • Publicat:
  • Actualizat:

Astăzi este ultima zi în care se fac transferuri în primul eșalon al fotbalului românesc. Prosport vă ține la curent cu evoluția din acest mercato: toate transferurile în care sunt implicate echipe din Liga 1 vor apărea în acest articol.

Live Blog Transferuri în Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1 în ultima zi de mercato, 5 octombrie 2020. Moise Keane, de la Everton la PSG

Cele mai tari transferuri din Liga 1

UNIVERSITATEA CRAIOVA ÎI TRANSFERĂ PE REAGY OFOSU ȘI MIHAI CĂPĂȚÂNĂ. Oltenii anunță achizițiile transferurilor lui Ofosu, de la FC Botoșani, și Căpățână, de la FC Voluntari. Cei doi au semnat pe o durată de 3 ani, respectiv 4.

DINAMO, DOUĂ LOVITURI DINTR-UN FOC: Aleix Garcia Serrano și Abdoulaye Ba au semnat. Pablo Cortacero îi face toate poftele lui Cosmin Contra și i-a adus doi jucători care să-l ajute în lupta pentru titlu. Aleix Garcia Serrano a fost în trecut la Manchester City, în timp ce Ba vine de la Rayo Vallecano. (mai multe detalii)

NICOLAE CARNAT, TRANSFER DE ULTIMĂ ORĂ LA CFR Cluj. Dan Petrescu reușește să-l achiziționeze pe ultima sută de metri pe Nicolae Carnat, mijlocașul de 22 de ani al lui Sepsi. (mai multe detalii)

ALEX MĂȚAN NU MAI AJUNGE LA UNIVERSITATEA CRAIOVA. Mijlocașul lui Viitorul își poate desface bagajele, după ce Mihai Rotaru nu a acceptat solicitarea lui Gică Hagi. Gică Popescu confirmă informația prezentată în exclusivitate de ProSport (mai multe detalii)

ASTRA GIURGIU, LOVITURĂ ÎN ULTIMELE ORE! Fostul dinamovist Mattia Montini semnează cu Astra Giurgiu. Oficialii giurgiuveni au reușit să-l convingă pe atacantul italian să semneze. Acesta ar putea să-i ia locul în echipa de start lui Denis Alibec, plecat la Kayserispor.

DARIO CANADJIJA SEMNEAZĂ CU ASTRA GIURGIU. Oficialii clubului giurgiuvean l-au transferat gratis pe mijlocașul defensiv de 26 de ani Dario Canadjija. Croatul a fost ultima dată la NK Gorica și a evoluat în Serie B, pentru Spezia. (mai multe detalii, în știrea anunțată în exclusivitate de ProSport)

IVAN MAMUT LA UNIVERSITATEA CRAIOVA. Oltenii investesc din suma obținută de pe urma vânzării lui Mihăilă la Parma: Ivan Mamut, un atacant de 23 de ani, înalt de 1,92 metri.

GEORGE CÎMPEANU SEMNEAZĂ CU UNIVERSITATEA CRAIOVA. Atacantul de 19 ani de la FC Botoșani semnează astăzi cu Universitatea Craiova, după ce Valeriu Iftime a acceptat oferta lui Mihai Rotaru. Oltenii speră la o nouă afacere tip Mihăilă (mai multe detalii, în știre)

PEDRO ALCALA LA DINAMO. Fundașul central, în vârstă de 31 de ani, s-a înţeles cu Dinamo. Sezonul trecut, Alcala a jucat de 31 de ori pentru Girona dintre care 29 de partide au fost în Secunda Division, trecându-şi în cont şi două pase decisive.

Alcoron, Malaga, Marbella, Real Union, Malagueno, Getafe, Almeria, Real Murcia şi Llagostera sunt echipele din cariera apărătorului spaniol.

Valentin Mihăilă, cel mai mare transfer din istoria oltenilor

VALENTIN MIHĂILĂ A PLECAT DE LA CSU CRAIOVA. Prosport a aflat în exclusivitate că internaționalul român a semnat un contract pe cinci ani cu formația din Serie A. Mihăilă s-a transferat la o echipă pe care Adi Mutu o cunoaște bine.

„Briliantul” a avut un an senzațional la Parma și după ce a marcat 18 goluri în Serie A, în 2003, s-a transferat la Chelsea. 22,5 milioane de euro a costat afacerea. Tot Giovanni Becali s-a ocupat și de transferul actualului selecționer al naționalei de tineret a României ca și pentru Mihăilă acum.

Italienii vor plăti 8,5 milioane de euro pentru transferul lui Mihăilă. Nu toții banii vor rămâne în conturile grupării conduse de Mihai Rotaru. Mai bine de două milioane de euro, 25 la sută din sumă totală, vor ajunge la Silviu Bogdan, antrenorul care a descoperit „perla formației din Bănie”.

Mercato Liga 1: ce achiziții fac CFR, Universitatea Craiova, FCSB și Dinamo în ultima zi de transferuri

ANDREI RADU LA DINAMO. Dinamo a mai făcut un transfer pe ultima sută de metri și l-a luat pe Andrei Radu, vărul lui Ionuț Radu urmând să se întoarcă în „Ștefan cel Mare”. Fundașul stânga nu mai este dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj și a ales să revină la Dinamo, semnând pe trei ani cu roș-albii, după ce a mai jucat în carieră la Academica Argeș, ACS Berceni, Aris Limassol, Concordia Chiajna și Poli Iași.

ProSport a aflat că Andrei Radu a plecat liber de contract de la CFR, după ce inițial clujenii au cerut cel puțin 100.000 de euro în schimbul fotbalistului. Campioana României, care a ajuns din nou în grupele Europa League, i-a achitat fundașului toate restanțele, dar a păstrat 20% dintr-un transfer ulterior.
___________________________________________________________________________________

HORȘIA LA GAZ METAN MEDIAȘ. Revenit la FCSB după împrumutul la Poli Iași, Ovidiu Horșia nu a rămas prea mult sub comanda lui Toni Petrea. Mijlocașul de 19 ani a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaș și va fi antrenat de noul tehnician al ardelenilor, Jorge Costa.

Ovidiu Horșia a revenit sub tricoul echipei lui Gigi Becali în august 2020, după un sezon petrecut la Poli Iași.

______________________________________________________________________________

LATOVLEVICI LA CFR CLUJ. Fostul fundaș stânga de la FCSB este deja la Cluj și va semna luni contractul cu ardelenii. Acesta nu a mai jucat din aprilie, când a plecat de la Kisvarda, pe motiv că nu a vrut să rămână în pandemie în Ungaria. Fotbalistul de 34 de ani, care a mai jucat pentru Galatasaray, Karabukspor și Genclerbirligi va fi rezerva lui Mario Camora.

Acesta este și motivul pentru care conducerea CFR-ului a acceptat să-l transfere pe Latovlevici, postul de fundaș stânga fiind singurul fără dublaj, în actualul lot al CFR-ului.

MARKO DUGANDZIC PLEACĂ DE LA FC BOTOȘANI. Atacantul nu a fost inclus de Marius Croitoru în lotul lui FC Botoșani pentru meciul cu Chindia Târgoviște, iar atacantul moldovenilor este ca și transferat de o echipă din Rusia, FC Soci. Valeriu Iftime ar fi ajuns la un acord cu oficialii lui FC Soci, echipă din prima ligă din Rusia, pentru transferul lui Marko Dugandzic.

Marko Dugandzic a fost dorit în trecut și de FCSB și Universitatea Craiova. După accidentarea suferită de Elvir Koljic în partida cu Poli Iași și transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, oficialii echipei din Bănie s-au orientat către Marko Dugandzic, dar FC Soci s-a mișcat mai repede și Valeriu Iftime a acceptat propunerea rușilor.

Daniel Nazare / Autor
Peste 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special ... citește mai mult
George Nistor / Autor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen