Surpriză! Giuleştenii au primit răspunsul în privinţa denumirii clubului. Anunţ de ultimă oră făcut de FRF

28 ian 2019 11651 afişări Liga 3
Surpriză! Giuleştenii au primit răspunsul în privinţa denumirii clubului. Anunţ de ultimă oră făcut de FRF

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, din data de 28 ianuarie, nu a aprobat solicitarea clubului SC Fotbal Club R Bucureşti de schimbare a denumirii în SC Fotbal Club Rapid 1923. Oficialii FRF au respins cu unanimitate de voturi propunerea giuleştenilor, astfel că Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti (AMFB) va trebui să facă lumină în acest caz. Pentru moment, din informaţiileProSport, AMFB aşteaptă să primească o motivare din partea FRF.

După ce au promovat în Liga a III-a, giuleştenii au intrat în sfera de influenţa a FRF şi nu au mai depins de AMFB. Liga a II-a şi Liga a III-a sunt competiţii organizate de FRF. Pentru a lămuri problema schimbării numelui, rapidiştii au apelat direct la FRF, nu au mai trimis niciun document pe adresa AMFB. Acum, FRF a decis că nu se poate pronunţa în cazul schimbării denumirii şi a delegat AMFB pentru a da o hotărâre finală.

Din informaţiile ProSport, lucrurile s-au derulat în felul următor. În luna iunie a anului trecut, oficialii din Giuleşti au emis o cerere prin care au cerut schimbarea denumirii din FC R în FC Rapid 1923. Rapidiştii nu au reuşit să prezinte dosarul solicitat de AMFB până la începutul campionatului Ligii a III-a, dosar în care trebuie să se regăsească certificatul de înmatriculare de la Registrul Comerţului şi Certificatul de Identitate Sportivă (CIS). După ce a început oficial Liga a III-a, AMFB a declinat soluţionarea cererii către Comitetul Executiv al FRF.

În cazul în care AMFB va decide că nu poate lămuri problema, cazul va rămâne suspendat în aer. Nu e clar cine ar putea să soluţioneze problema, dacă FRF şi AMFB vor face un pas în spate şi vor ridica din umeri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.