Steaua a confirmat demisia lui Marius Lăcătuş. Comunicatul emis de club

5 iun 2019 1574 afişări Liga 3
Steaua a confirmat demisia lui Marius Lăcătuş. Comunicatul emis de club

Marius Lăcătuş nu va mai conduce de pe banca echipa CSA Steaua în noul sezon din Liga a IV-a. Ratarea promovării în Liga a III-a l-a determinat pe acesta să îşi dea demisia, acţiune care a fost confirmată şi de oficialii clubului "roş-albastru".

"STEAUA BUCUREŞTI confirmă demisia lui Marius LÃCÃTUŞ de la conducerea colectivului tehnic al echipei de fotbal. În intenţia de continuitate a proiectului, actul de voinţă unilaterală a antrenorului Marius LĂCĂTUŞ a fost acceptat de către preşedintele clubului, Bixi – Pompiliu MOCANU, urmând a fi informaţi şi membrii consiliului de conducere pe linie sportivă al unitãţii despre detaliile discuţiilor cu privire la propunerile şi soluţiile ulterioare.

Pe această cale, dorim să informăm suporterii noştri că, CSA STEAUA BUCUREŞTI va continua eforturile direcţionate către asigurarea performanţelor cu care suporterii roş-albaştri s-au obişnuit de-a lungul celor 72 de ani de existenţă, astfel încât clubul cu cea mai importantă istorie din toate timpurile sã revină pe locul pe care îl merită.

Preşedintele Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA”, Bixi – Pompiliu MOCANU:

„Marius LĂCĂTUŞ şi-a exprimat unilateral decizia de a demisiona de la conducerea tehnică a echipei, dar ne-a asigurat că va rămâne necondiţionat alături de Steaua. Îi respect această decizie; ieri şi-a luat la revedere de la echipă, dar vã asigur cã el va rămâne simbolul Stelei, alături de toate celelalte legende ale clubului.

Consider cã Steaua este o echipă puternică, a demonstrat-o de atâtea ori. Se ştie dintotdeauna că, la nivelul unui astfel de club sunt aşteptări mari pe care trebuie sã le confirmi pe teren, chiar fără antrenori pe bancă la un moment dat.

Suporterii au fost la înălţime. Le mulţumim că au fost alături de noi. Meciuri grele vor mai fi, cu siguranţă, iar noi ne dorim ca din toate confruntările să obţinem maximum posibil. Fotbalul este un sport de echipă care se joacă în 11, joc în care trebuie sã ne sprijinim unii pe alţii.

Ne cerem scuze tuturor suporterilor Stelei care cred în valorile acestui club şi ne exprimăm încă o dată dezamăgirea pentru ratarea obiectivului de promovare a echipei. Sunt momente cu un impact emoţional crescut şi înţelegem nemulţumirea acestora. Ei şi-au susţinut favoriţii în mod exemplar şi au contribuit din plin la crearea unei atmosfere superbe pe stadionul din Regie, pe durata meciurilor din Play-Off, da nu numai. Fără urme de reproş, ne dorim ca la meciurile echipei noastre sã regăsim mereu atitudinea suporterilor de pe marile stadioane, din campionatele puternice ale lumii, unde susţinătorii îsi aplaudă favoriţii, chiar şi în caz de eşec. Pentru acest lucru, dorim sã vã mulţumim cu toată convingerea!

Ne pare rău că nu v-am putut oferi satisfacţia unui rezultat şi unui joc pe măsura ataşamentului dumneavoastră, dar vă aşteptăm în continuare alături de noi, având credinţa că împreună vom putea juca în Liga 3, ţelul şi visul vostru pentru această etapă dar şi, în egală măsură, al nostru. Alături de noi, aţi fost al 12-lea jucător şi cu ajutorul vostru am ieşit cu frunţile sus de pe teren în cele mai multe dintre momentele dificile din existenţa echipei noastre.

Încă o dată, vã mulţumim!”, se arată în comunicatul clubului CSA Steaua Bucureşti.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.