Rapidiştii au uitat de Bozovic. Mesajul emoţionant al fostului căpitan din Giuleşti: "Nimeni nu m-a chemat. Eu sunt mereu acolo cu voi"

22 nov 2018 4081 afişări Liga 3
Rapidiştii au uitat de Bozovic. Mesajul emoţionant al fostului căpitan din Giuleşti: "Nimeni nu m-a chemat. Eu sunt mereu acolo cu voi"

Vladimir Bozovic (37 de ani) a postat un mesaj pe Facebook prin care anunţă că nu a fost invitat să asiste la ultimul joc de pe Giuleşti: Rapid - Înainte Modelu. După jocul de sâmbătă din Liga 3, stadionul va intra în procesul de renovare pentru EURO 2020. Arena "Valentin Stănescu" ar urma să servească drept arenă de antrenament pentru echipele care vor ajunge la Bucureşti.

"Îmi pare rău că nu pot participa la un eveniment atât de mare. Permiteţi-mi să-mi iau rămas bun de la stadionul nostru iubit, Giuleştiul nostru. Aici am petrecut momentele triste din cariera mea, dar şi cele mai frumoase momente din lume, când am bătut cu toţii. Dar cel mai frumos a fost când mi-ai cântat numele. Nimeni din club nu m-a chemat să vin la stadion şi nu sunt invitat să intru. Nu este frumos. Sper să fiu invitat când deschidem un nou stadion. Sâmbătă fericită, eu sunt mereu acolo cu voi! Forza Rapid", a scris Vladimir Bozovic, pe pagina sa de Facebook.

Şase ani a petrecut Bozovic în Giuleşti. Omul cu 42 de prezenţe în naţionala Muntenegrului a evoluat în 157 de meciuri oficiale pentru Rapid. A marcat trei goluri şi a pasat decisiv în 17 rânduri, dar a reuşit de-a lungul timpului să le câştige respectul suporterilor.

Meciul dintre Rapid şi Înainte Modelu e programat pentru sâmbătă, la ora 17:30. Va fi de asemenea meciul de retragere al antrenorului Daniel Pancu, care va bifa în premieră un joc din Liga 3. Pancu a evoluat pentru Rapid şi în Liga 4, Liga 2 şi Liga 1.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.