Nimic nu e imposibil în fotbalul românesc: cerere în căsătorie inedită la Oradea. Protagonişti au fost tuşierii! | VIDEO

7 apr 2019 10735 afişări Liga 3
Nimic nu e imposibil în fotbalul românesc: cerere în căsătorie inedită la Oradea. Protagonişti au fost tuşierii! | VIDEO FOTO www.bihon.ro

Dragostea nu are limite şi generează gesturi impresionante în fotbalul românesc. La meciul din Liga a 4-a Bihor, CAO Oradea - Diosig 3-3, disputat sâmbătă, pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea, spectatorii prezenţi, dar şi fotbaliştii, au asistat la o cerere în căsătorie chiar la mijlocul terenului.

Protagonişti au fost cei doi tuşieri, informează bihon.ro. Potrivit publicaţiei din Oradea, la meciul de pe stadionul ”Iuliu Bodola”, arbitrul asistent Marius Matica a decis să-şi ceară prietena, Gyurgy Duma, de soţie. ”După ce căpitanii şi-au ales terenul sau lovitura de începere, Marius a îngenuncheat în faţa iubitei sale, care a fost copleşită de momentul emoţionant. „Vrei să fii soţia mea?”, a rostit vizibil emoţionat arbitrul, în aplauzele spectatorilor şi ale jucătorilor celor două echipe, oferindu-i inelul de logodnă”, scrie sursa citată.

În istoria Ligii 1 Betano, mai mulţi spectatori şi-au cerut prietenele în căsătorie chiar pe Ghencea, pe fostul 23 august sau pe Giuleşti. La Oradea însă, totul a fost bine pus la punct. Mesajul a apărut şi la una dintre peluze, format din litere ţinute de prietenii şi complicii lui arbitrului. „Da, din tot sufletul”, a rostit iubita asistentului.

Marius (22 de ani) şi Gyorgyi (21 de ani) sunt împreună de aproape trei ani şi nu a fost pentru prima dată când au arbitrat împreună. S-au cunoscut la şedinţele CJA Bihor, unde amândoi activează, mai notează bihon.ro.

Gyorgyi a rămas impresionată de iniţiativa iubitului ei. „Nu m-am aşteptat. A fost o surpriză extraordinar de plăcută. Ceva de vis! Efectiv mi s-au înmuiat picioarele”, a declarat viitoarea doamnă Matica.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.