Un nou finanţator la CFR Timişoara

21 iul 2008 54 afişări Comentează şi tu Liga 2

Iulian Capeti investeşte în fotbal la CFR Timişoara, club care abia a terminat anul trecut în Liga a II-a. Iulian Capeti, noul finanţator al alb-vişiniilor, nu se grăbeşte să declare ca obiectiv promovarea pentru „leoparzi” încă din primul sezon. După ce fusese tentat şi cu şase luni în urmă să investească la Timişoara, Capeti a fost convins abia în vara aceasta de impresarul Eutin Bojin. „Prioritatea mea este să formăm o echipă competitivă, voi investi în primul rând în jucători şi în niciun caz nu ne vom bate la retrogradare”, a spus finanţatorul.

Despre colaborarea cu regionala CFR şi o eventuală investiţie în infrastructura clubului, Capeti a mărturisit: „Baza sportivă nu cred că este o prioritate pentru ei, iar eu consider că e mult mai importantă consolidarea lotului de jucători, pentru că doar cu infrastructură nu se poate face performanţă”. În momentul de faţă, lotul CFR-ului este alcătuit din 29 de jucători, din care finanţatorul a spus că vor rămâne aproximativ 15, încercându-se aducerea altora, de valoare superioară. Noul staff tehnic al echipei, format din Octavian Grigore (antrenor principal), Florin Bugar (antrenor secund) şi Gheorghe Liliac (antrenor de portari), conduce în aceste zile singurul cantonament al echipei, în Austria.


" Din vechiul lot de la CFR vor rămâne şase jucători, iar de la Făgăraş vom aduce doar doi sau trei." - Iulian Capeti, investitor CFR Timişoara„PinaltI“ cere 5 milioane pe Ceahlăul

La finalul sezonului trecut, negocierile lui Capeti cu Gheorghe Ştefan (foto) pentru preluarea Ceahlăului au eşuat după ce echipa din Piatra-Neamţ a retrogradat. „Mi s-au cerut cinci milioane de euro pentru o echipă retrogradată şi am considerat acest preţ exagerat”, a declarat investitorul. Capeti spusese înaintea încheierii sezonului că este interesat de preluarea echipei doar în cazul în care aceasta rămâne în Liga I.

 

 

Alex Iovan

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.