Ședința de la Dinamo nu l-a convins pe Ovidiu Burcă! Antrenorul a anunțat că nu merge la antrenament: „Nu avem concluzii!”

Ședința de la Dinamo nu l-a convins pe Ovidiu Burcă! Antrenorul a anunțat că nu merge la antrenament: „Nu avem concluzii!”
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ovidiu Burcă, antrenorul în vârstă de 42 de ani de la Dinamo, a ieșit „fără concluzii” de la ședința pe care a avut-o cu cei din conducerea clubului.

Ședința de la Dinamo nu l-a convins pe Ovidiu Burcă! Reacția antrenorului

Jucătorii lui Dinamo au făcut grevă și nu s-au antrenat timp de două zile, având două salarii restante, iar conducătorii au organizat o ședință la care a participat și antrenorul Ovidiu Burcă.

Acesta nu a ieșit însă prea convins din sala de ședință.

„Nu am ce să discut la ora asta. Nu am ce să declar. S-au discutat niște lucruri, nu avem concluzii la momentul ăsta. (n.r. Poate că cei de la birouri au) Dacă ei au concluzii, eu nu am concluzii la ora asta”, a spus Ovidiu Burcă, după ședință.

Întrebat dacă se duce la antrenament, Ovidiu Burcă a răspuns fără să stea pe gânduri: „Nu!”. 

Astfel, cel mai probabil, greva va continua la Dinamo, deși conducerea a virat un salariu la scurt timp după protestul fotbaliștilor.

Elyass Bucurică, liderul din Peluza „Cătălin Hîldan”, a fost cel care oprise, pentru moment, greva la Dinamo, după ce i-a asigurat pe jucători că își vor primi restanțele salariale. Fotbaliștii lui Ovidiu Burcă s-au antrenat în după amiaza zilei de luni, în sala de forță.

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după ce jucătorii lui Dinamo au făcut grevă

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, consideră deplasată acțiunea fotbaliștilor.

„Mi se par puțin dure cuvintele grevă, faliment. Trebuie să fim puțin mai reținuți. Da, a fost o situație azi la Dinamo, dar nu grevă. Au fost niste nemulțumiri ale jucătorilor. Nemulțumirile mi-au fost comunicate azi de Vlad Iacob, printr-un mesaj.

Pot înțelege supărările, dar nu pot înțelege modalitatea de acțiune în niciun caz. Nemulțumirea lor a fost legată de faptul că nu a avut loc discuția care li s-a promis de către administratorul special. Trebuie să vă spun că tot vineri au intrat bani de la un sponsor, lucru pe care nu l-am știut.

Dacă l-am fi știut, probabil că s-ar fi făcut plățile către jucători. Nu îmi place să fac comentarii pe sume, cert este că s-a făcut o plată importantă către jucători. Sunt de acord că au supărări, nu sunt de acord cu modalitatea de acțiune. În noi, în DDB, au avut tot timpul un parteneri de discuție, care au venit cu bani.

Mai ales că aveam de încasat bani și de la sponsori și de la Sorescu. Înțeleg că au fost suparăți că au plecat cu buzunarele goale de Crăciun. Înțeleg că au fost suparăți că în ciuda promisiunilor că se vor vedea vineri, nu s-au văzut cu nimeni. Dar nu ar fi trebuit șa se ajungă aici”, a spus Răzvan Zăvăleanu, în urmă cu o zi, potrivit Playsport.

Andreea Visu / Autor
Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×