Proiect nou în Giuleşti: "Cel mai târziu în ianuarie, Rapid va avea noi patroni!"

18 dec 2013 8401 afişări Liga 2
Proiect nou în Giuleşti: "Cel mai târziu în ianuarie, Rapid va avea noi patroni!"

Rapid are mari probleme financiare, fiind nevoită să îşi vândă cel mai bun jucător pentru a supravieţui. Se pare că lucrurile se vor schimba radical.

Impresarul Florin Manea, fiul lui Nae Manea, a anunţat că cel mai târziu în luna ianuarie Rapid va avea alt acţionariat. Nae Manea va fi viitorul preşedinte al clubului, iar Viorel Moldovan va continua ca antrenor al echipei.

"Poate de Sărbători, cel mai târziu în ianuarie, Rapid va avea noi patroni. Va fi un grup de investitori, fiecare potent financiar. Toţi rapidişti, români, unii dintre ei trăiesc afară. Tata va fi preşedinte, Moldovan face parte din proiect şi ar putea chiar să cumpere acţiuni. Din partea mea, Moldovan poate să rămână 10 ani antrenor, tata n-o să-l dea afară niciodată. În februarie suntem optimişti că vom scăpa de faliment şi toate deciziile vor fi luate imediat după aceea", a spus Florin Manea la radio gsp.

Impresarul a dezvăluit că bugetul echipei va fi de 4 milioane de euro, iar la echipa de juniori ar putea investi chiar Chelsea!

"Bugetul va fi de 4 milioane de euro pe an. Avem nevoie de răbdare 3 ani, pentru ca apoi să avem o serie ca Lyon, 7 titluri la rând. În România, cu un asemenea sistem gândit de mine, eu voi fi consilier, nu mă sperie decât CFR Cluj.

Am discutat cu cluburi mari, printre care Chelsea, să investească în centrul de copii şi juniori şi să aibă prioritate la transferurile celor mai talentaţi jucători",
a mai spus Florin Manea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.