Piţurcă a câştigat procesul cu Mititelu şi trebuie să primească 7 milioane de euro

28 mar 2014 12357 afişări Liga 2
Piţurcă a câştigat procesul cu Mititelu şi trebuie să primească 7 milioane de euro
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

După ce joi a anunţat încetarea activităţii la FC Universitatea Craiova, vineri Adrian Mititelu a mai primit o lovitură. Selecţionerul echipei naţionale Victor Piţurcă a câştigat în Civil litigiul cu Adrian Mititelu, care trebuie să îi plătească acum despăgubiri în valoare de 7 milioane de euro!

După ce a părăsit Universitatea Craiova în urmă cu circa patru ani, Victor Piţurcă s-a adresat comisiilor FRF solicitând plata unei compensaţii de 7 milioane de euro: reprezentând clauza de reziliere (5 milioane de euro), prima de instalare (1.8 milioane de euro) şi restanţele salariale (200.000 de euro).

Comisiile i-au dat dreptate selecţionerului, dar Adrian Mititelu a atacat această decizie în instanţele civile. Vineri, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca inadmisibilă acţiunea formulată de Mititelu, astfel că Piţurcă trebuie să îşi primească compensaţia solicitată.

Adrian Mititelu are 15 zile la dispoziţie pentru a ataca sentinţa.

200.000 de euro/an era salariul lui Victor Piţurcă la Craiova

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.