Partener puternic pentru Petrolul în drumul spre Liga I

Miercuri, 09:04 5640 afişări Liga 2
Partener puternic pentru Petrolul în drumul spre Liga I Preşedintele celor de la Petrolul, Marius Stan (stânga), vrea să ducă echipa în Liga 1

Lupta pentru promovare în primul eşalon se duce pe teren, dar sezonul actual din Liga a 2-a se anunţă infernal pentru candidate.

Concurenţa e mare şi diferenţa va fi făcută de valoarea loturilor, dar şi de stabilitatea financiară. Iar aceasta este dată de partenerii şi sponsorii pe care fiecare club reuşeşte să-i atragă alături. Iar Petrolul Ploieşti pare pe drumul cel bun şi din acest punt de vedere.

Parteneriatul dintre prahoveni şi Alexandrion Group a intrat în cel de-al şaselea an, continuând, astfel, şi pe parcursul sezonului 2019-2020. Anunţul a fost făcut, astăzi, într-o conferinţă de presă la care au participat domnii Marius Stan (preşedinte FC Petrolul Ploieşti) şi Valentin Popescu (Director de Marketing Sportiv şi Comunicare al Alexandrion Group).

”După cum probabil se ştie, este cel de-al şaselea an în care Alexandrion Group continuă parteneriatul cu FC Petrolul Ploieşti. Pentru noi este o mare plăcere să revenim aici de fiecare dată, pentru că aici este şi casa noastră, una dintre cele mai mari fabrici ale grupului aflându-se la Ploieşti. Pot să spun, astfel, că Petrolul este şi bucuria angajaţilor noştri!”, a afirmat Valentin Popescu.

”Facem parte din ceea ce înseamnă prietenii clubului Petrolul şi mă bucur să văd că aici s-a creat o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun şi cu un conducător care a câştigat campionatul şi a ajuns în cea mai importantă competiţie a cluburilor, Champions League. Credem că proiectul de anul acesta sună bine, aveţi toate motivele să reuşiţi şi ne dorim ca Petrolul să ajungă acolo unde îi este locul şi unde merită acest oraş, în Liga I şi în Cupele Europene.  Este un contract mărit cu 50% faţă de cel precedent, un contract la nivelul Ligii a 2-a, iar atunci când FC Petrolul va ajunge la Liga 1 diferenţele vor fi, cu siguranţă, exponenţiale”, a adăugat Valentin Popescu.

”Nu pot decât să-i mulţumesc domnului Popescu şi să îi garantez că, aşa cum spune şi sloganul companiei Alexandrion, a venit lângă o echipă care, în prima fază, va fi campioana Ligii a 2-a, iar după aceea avem voie să visăm că vom ajunge să atingem performanţele din trecutul glorios al acestui club. În acelaşi timp, vreau să spun şi că, faţă de parteneriatul de anul trecut, contractul actual a suportat îmbunătăţiri şi avem, deja, pornite discuţiile pentru ceea ce înseamnă colaborarea pentru Liga 1. Le mulţumim, astfel, pentru faptul că sunt, în continuare, alături de FC Petrolul Ploieşti”, a spus, la rândul său, Marius Stan.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.