Georgică Cornu, investitor la CFRTimişoara

4 aug 2008 21 afişări Liga 2

Se părea că CFR Timişoara îl va avea ca finanţator pe omul de afaceri moldovean Iulian Capeti. Acesta însă a plecat cu tot cu lotul de jucători adus.

Clubul „feroviar“ s-a ales în schimb cu un alt finanţator, Georgică Cornu, investitor deja la clubul de handbal masculin Poli Timişoara. În prima fază a fost semnat un contract de finanţare şi un protocol ce conţine paşii de urmat. „Clubul mi-a prezentat un Caiet de sarcini. Am fost recomandat ca un om de afaceri serios şi le-am făcut o ofertă care s-a materializat. Conform contractului, voi asigura bugetul. Clubul nu va mai fi al regionalei, săptămâna aceasta se vor stabili hotărârile Adunării Generale şi organigrama.

Se va face o evaluare a patrimoniului, iar banii pe care eu îi voi investi se vor transforma în acţiuni la noua societate”. De asemenea, conform omului de afaceri, construcţiile care aparţin de regională vor fi cedate către club, acesta urmând să plătească datoriile şi utilităţile. El îşi doreşte investiţii şi la stadionul CFR, aflat într-o stare deplorabilă.
Primele măsuri ale noii conduceri prevăd semnarea de noi contracte, antrenor principal fiind numit Florin Bugar, în locul lui Octavian Grigore, iar în conducere se vor regăsi mai vechii Titi Nedelea şi Gheorghe Stoicovici.


„Promovarea, în patru-cinci ani“
„N-am fost pregătit de aşa ceva, să investeşti în fotbal este atractiv, dar dificil. O să încerc să fac treabă. Să menţinem echipa deocamdată în Liga a II-a, iar în patru-cinci ani să promovăm, dacă se va întâmpla mai repede, cu atât mai bine”, a mărturisit pentru ProSport Georgică Cornu, noul finanţator al lui CFR Timişoara.


Cornel BIHOLARI

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.