FOTO Inimi de cavaler! Fotbaliştii lui Poli Timişoara au dăruit flori femeilor la mall

8 mar 2012 270 afişări Liga 2
FOTO Inimi de cavaler! Fotbaliştii lui Poli Timişoara au dăruit flori femeilor la mall

Goga, Scutaru şi compania au făcut reprezentantele sexului frumos să zâmbească, deşi ei au frunţile încreţite din cauza incertitudinii de la club.

Întrebarea „A fi sau a nu fi” este la ordinea zilei la Poli Timişoara, atât în birouri, cât şi la antrenamente. Jucătorii sunt îngrijoraţi că de luna viitoare nu vor mai avea pentru ce lupta, în cazul în care clubul nu ia licenţa pentru prima ligă. Totuşi, fotbaliştii lui Vali Velcea au păstrat obiceiul din fiecare an, acela de a dărui flori şi suveniruri femeilor de 8 martie.

Chiar şi la nivel declarativ, fotbaliştii au recunoscut că sunt afectaţi de situaţia incertă de la club. „Normal că nu ne convine ce se întâmplă şi aşteptăm să vedem ce va fi cu clubul. În două săptămâni cred că se va lămuri situaţia”, a spus Dorin Goga, completat într-un ton mai optimist de colegul Ioan Mera: „Eu cred că se va găsi o soluţie. Consiliul judeţean şi primăria nu vor lăsa clubul să moară, pentru că Timişoara merită să aibă echipă în Liga I. Aşteptăm cu nerăbdare să se rezolve situaţia, ca să ne putem antrena liniştiţi”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.