Cristescu redă Rapidul rapidiştilor: "Schimb conducerea şi fac super echipă alături de Adrian Zamfir" Ce va face Herea

13 iun 2013 8580 afişări Liga 2
Cristescu redă Rapidul rapidiştilor: "Schimb conducerea şi fac super echipă alături de Adrian Zamfir" Ce va face Herea

Viitorul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu, susţine că nu se teme de faptul că George Copos va mai pune beţe în roate transferului de putere şi că gruparea vişinie va intra pe mâinile sale. Omul de afaceri a mai spus şi că, înainte de a da drumul proiectului de reconstrucţie a echipei din Giuleşti, îi va lăsa să plece pe fotbaliştii cu oferte importante. Cristescu a confirmat şi că va împărţi răspunderea la Rapid în mod egal cu amicul şi partenerul de afaceri, Adrian Zamfir.

"Vreau să se termine odată aceste negocieri ca să dăm drumul la treabă. Am un proiect la capătul căruia cred că va ieşi o echipă foarte puternică. Vom promova la anul şi vom face performanţă. Cu aceşti susţinători ai clubului lângă mine am energia necesară să merg mai departe cu acest proiect. Nici nu vreau să mă gândesc că se va întâmpla ceva cu aceste negocieri.

Sub nicio formă nu voi mai lucra cu cineva din vechea structură de conducere. Din echipa noastră vor face parte numai rapidişti, nu oameni care să facă figuraţie şi să vină numai pentru bani. Nae Manea, Pancu, Iencsi sunt doar câteva dintre nume. Adrian Zamfir este prietenul meu şi va fi omul cu care mă voi consulta la fiecare decizie, avem responsabilitate egală şi împreună vom face super echipă.

Jucătorii care au oferte vor fi sprijiniţi de mine să plece, nu le voi pune nicio piedică. Herea şi-a găsit echipă, este un super-jucător şi vreau să-i mulţumesc pentru ce a făcut la club în condiţiile date"
, a spus Cristescu la DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.