Carol Creiniceanu a fost cooptat în staff-ul tehnic la Minerul Lupeni

6 nov 2008 12 afişări Liga 2

Cornel Resmeriţă, preşedintele onorific al echipei de fotbal Minerul Lupeni, a declarat că a găsit soluţia pentru ca echipa sa să nu mai fie amendată de Federaţie. Din cauză că antrenorul Ion Dumitra nu are toate categoriile necesare pentru a sta pe bancă, clubul lupenean a fost amendat de Federaţie cu suma de 20 de milioane de lei vechi.

Nu se va mai întâmpla să fim amendaţi pentru că am găsit o soluţie. Îl vom trece pe foaie pe Carol Crieniceanu care are toate categoriile, astfel că dumnealui va sta pe bancă alături de Ion Dumitra şi Iosif Rus. Echipa o va face ca şi până acum Ion Dumitra”, a spus Resmeriţă despre fostul mare jucător al Stelei.

Primarul a mai afirmat că este dezamăgit de faptul că Marin Tudorache nu a  acceptat să preia funcţia de director tehnic.

Mie mi-a promis că vine în această funcţie, dar văd că s-a răzgândit. Îmi pare rău dar nu am ce face. Nu pot să-l schimb pe Ion Dumitra pentru că deocamdată are rezultate. L-am văzut pe Dumitra foarte abătut la antrenamente, era supărat chiar dacă nu a  spus-o nimănui şi am vrut să-l asigur că an încredere în el şi de aceea nu l-am schimbat. Federaţia a făcut un abuz în cazul nostru pentru că Marin Tudorache nu a  fost demis în mod oficial, dar zilele acestea Tudorache va primi hârtia de care are nevoie. Vom plăti amenda către Federţaie, dar va fi ultima”,  spus oficialul din Vale.

 

Loredana Juglea

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.